Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meddoseg? Van valaki, akinel...

Meddoseg? Van valaki, akinel ez a szomoru "diagnozis"

Figyelt kérdés

Van itt kozuletek olyan, akinel megallapitottak, hogy meddo?

Hogyan viseltetek a rossz hirt, mennyire razott meg? Hogyan tettetek tul magatokat ezen? Mihez fogtok kezdeni ezek utan?

Megosztanatok velem az erzeseiteket, gondolataitokat?

2013. jan. 11. 05:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia! Az én történetem röviden annyi, hogy férjemmel 1 évig próbálkoztunk babával sikertelenül, így elmentünk egy meddőségi kp-ba, elég híres elismert orvoshoz. Megkezdődtek a különböző kivizsgálások, komolyabb eltérést nem igazán találtak, de közölte az orvosunk, hogy nem lehet gyermekünk! kezdjük el az inszeminációt! Összetörtem teljesen, de a beavatkozás előtt 3 nappal pozit teszteltem. Igaz az a baba nem maradt velünk, de következő hónapban már ismét babát vártunk, most vele vagyok 39 hetes :) Lehet nálatok nem ilyen egyszerű a képlet, mert talán megtalálták az okot, de én azt mondom saját példánkból kiindulva, hogy nem biztos, hogy az orvosok mindent tudnak!!!!!! De ha mégis,,, nincs lehetőség beültetésre?? Mikor mi azt hittük nem lehet babánk, egyből elgondolkodtunk az örökbefogadáson!!! Ez személyiség függő. Ha el kell fogadni, nincs mit tenni, ki kell hozni az adott élethelyzetből a legtöbbet, mindennek oka és célja van szerintem!!!!!!

Remélem tudtok még boldogan élni, és esetleg sikersztorival ellenpéldaként szolgálni ti is! Sk erőt, kitartást, hitet kívánok ehhez!!!!!

2013. jan. 11. 08:24
 2/7 anonim ***** válasza:
szia! A meddoseg orvosi korben annyit jelent, hogy 1 even keresztul aktiv hazaselet mellett sem esik a no teherbe. De ez nem zarja ki azt, hogy soha nem is fog. En hat even keresztul lattam az osszes leletemen, hogy 'meddo'. Nem fogadtam el, es most itt szuszog mellettem a ket honapos kislanyom... :) Erdemes egyebkent meddosegi kozpontba elmenni kivizsgalasokra. Szurkolok!!!
2013. jan. 11. 10:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Orulok a sikereteknek, de en nem vagyok ilyen helyzetben, egy esszemhez gyujtok informaciot, gondoltam hitelesebb, ha emberek gondolatat hallom, mintsem, hogy szamokkal es tablazatokbol brobalnek irni valamit.
2013. jan. 11. 17:00
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor mi nem voltunk jó alanyok :) mert sikeresek voltunk, így nem tudtuk szerencsére leírni, hogy tettük túl magunkat ezen...
2013. jan. 11. 17:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Láttad már azt a filmet, ami meddő párok hosszú sikertelenségét, majd végül a sikerüket mutatja be? Sajnos nem jut eszembe a címe, de biztos van itt, aki tudja. Magyar dokumentumfilm. ebből a filmből sokminden kiderül. Persze lehet, hogy már láttad.
2013. jan. 11. 18:48
 6/7 A kérdező kommentje:

nem lattam,de olvastam egy ehhez hasonlo konyvet.

Igazabol, az adoptacio erdekelne, ki hogyan tette tul magat azon a tenyen, hogy nem lehet gyereke, es vegul hogy szanta ra magat az adoptalasra.

2013. jan. 11. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
akkor lehet, hogy erdemes lenne mashogyan feltenned a kerdest, egy kicsit celiranyosabban. Egyebkent nagyon erdekes tema...
2013. jan. 13. 03:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!