Meddoseg?

Figyelt kérdés
mmf;mf;
2012. máj. 20. 00:29
 1/4 A kérdező kommentje:

Bocsanat, kozben leejtettem a telefont es elkuldtem veletlenul.

Szoval erdekelne mas nok meddosegi tortenete. 8 ev telt el a 2 terhessegem kozott. Az elso babamat elveszitettem a 8. heten. A masodik, vagyis az elsoszulottem most masfel eves es szeretnenk mar kistesot, de felek, hogy ujabb 8 ev probalkozas kell majd.

Kulfoldon elunk es itt nincs lehetoseg vizsgalatokra es beavatkozasokra, csak magankorhazakban, amit nem tudunk megengedni magunknak.

2012. máj. 20. 00:35
 2/4 anonim ***** válasza:
34%

Akkor mi a kérdés? Félsz, de orvoshoz - ilyen-olyan okok miatt nem mész, ezt kijelented.

Mit vársz?

2012. máj. 20. 00:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Senki nem tudja megmondani Neked, mikor sikerül az újabb baba. Lehet egyből.

amúgy többen vannak, akiknek nem sikerül, hazajönnek és itt vizsgáltatják ki magukat.

2012. máj. 20. 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha nem haragszol, én sem a történetünket írom le. Abban túl sok az orvos:(

Nyilván vannak tapasztalataid az előző baba kapcsán, mik nem segítettek, és végül minek köszönhető a siker. Ha nem akartok orvoshoz fordulni, a neten számtalan alternatív segítség közül választhatsz. A lényeg, mindkettőtöknek add meg a kezdő lökést, mert nem biztos hogy csak neked kell segítség! Méhpempő, egészséges táplálkozás, mozgás, életmódváltás, fogak rendbetétele, vitaminok (C, E, multivitamin...) stb. Amik a neten vannak, valakinek már segítettek. Ha blogokra keresel, úgy pedig olvashatsz történeteket. De olyan ismerősöm is van, aki a hazalátogatásai alkalmával megy orvoshoz (maszek). Viszont engedjetek szabad utat a babának mielőbb, az az első lépés... sok sikert; mielőbb!

2012. máj. 20. 11:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!