Meddoseg?
Bocsanat, kozben leejtettem a telefont es elkuldtem veletlenul.
Szoval erdekelne mas nok meddosegi tortenete. 8 ev telt el a 2 terhessegem kozott. Az elso babamat elveszitettem a 8. heten. A masodik, vagyis az elsoszulottem most masfel eves es szeretnenk mar kistesot, de felek, hogy ujabb 8 ev probalkozas kell majd.
Kulfoldon elunk es itt nincs lehetoseg vizsgalatokra es beavatkozasokra, csak magankorhazakban, amit nem tudunk megengedni magunknak.
Akkor mi a kérdés? Félsz, de orvoshoz - ilyen-olyan okok miatt nem mész, ezt kijelented.
Mit vársz?
Senki nem tudja megmondani Neked, mikor sikerül az újabb baba. Lehet egyből.
amúgy többen vannak, akiknek nem sikerül, hazajönnek és itt vizsgáltatják ki magukat.
Ha nem haragszol, én sem a történetünket írom le. Abban túl sok az orvos:(
Nyilván vannak tapasztalataid az előző baba kapcsán, mik nem segítettek, és végül minek köszönhető a siker. Ha nem akartok orvoshoz fordulni, a neten számtalan alternatív segítség közül választhatsz. A lényeg, mindkettőtöknek add meg a kezdő lökést, mert nem biztos hogy csak neked kell segítség! Méhpempő, egészséges táplálkozás, mozgás, életmódváltás, fogak rendbetétele, vitaminok (C, E, multivitamin...) stb. Amik a neten vannak, valakinek már segítettek. Ha blogokra keresel, úgy pedig olvashatsz történeteket. De olyan ismerősöm is van, aki a hazalátogatásai alkalmával megy orvoshoz (maszek). Viszont engedjetek szabad utat a babának mielőbb, az az első lépés... sok sikert; mielőbb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!