Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » IR-esek, a diagnozis után...

IR-esek, a diagnozis után mennyi idovel tapasztaltatok javulást?

Figyelt kérdés

Lassan egy honapja szedem a Merckformint, szigoruan tartom a diètàt, sportolok heti 3x45 percet.(Fogynom nem kell)

Nàlatok, akiknèl szintèn PCO-t is IR àllapitottak meg, mennyi ido utàn volt szabàlyos ciklusotok, pè ?

Ha eseteleg teherbe is esett valamelyikotok, mennyi ido utàn? :)

2012. okt. 3. 09:57
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia! Engem igazából január óta kezelének, nekem a ciklusaim nem voltak olyan borzaszóak kb 33 napra mindig mejött. Júliusban kiderült, hogy félrekezletek, mert túl sok meforált szedtem... rosszabb lett az eredményem mint előtte. Azóta 2 szer felet szedek reggelire meg este vacsihoz. A diétát, ahogy tudom tartom, én inkább úgy mondnám hogy tornázgatok, illetve rengeteget sétálok. Auguszus óta szedem így a gyógyszert, nem volt túl sok feleslegem de így is fogytam 4 kilót, a peteérés egyre hamarabb van (most pl a pont a 14n napon) így a ciklusam is egyre rövidebbek. Ez így két és fél hónap alatt.

Nekünk most ez az első próbálkozós hónapunk a babával, bízom benne hogy sikerül.:)

Remélem tudtam segíteni, sok sikert nektek a babához:)

2012. okt. 3. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
En a 3. honapja szedem. Nekem kellett fogynom, dietaval es gyogyszerrel sikerult is mar majdnem 15 kg-t leadnom. Kb 5-7 kell meg, de szerintem az se lesz gond. A ciklusom az elso gyogyszeres honapban visszaallt, azota pedig csak egyre jobb, azota pontosan ki tudom szamolni mikor fog megjonni, es meg is jott mindig pontosan. Pem szerintem van, mert tankonyvi tojasfeherjes nyakom van, es annak elmultaval pontosan 14 napra szokott megjonni, innen tudom kiszamolni mikor fog erkezni a mensi. A baba meg nem jott ossze ugyan, de probalkozunk vele. Jovo honapban megyek kontrollra, meglatjuk mennyit javultak az ertekeim. Szoval en legalabb annak orulok, hogy visszatert a ciklusom a normal kerekvagasba, es lassan a teso is megfogan (mar van egy lanyom, es ugy tunik szules utan alakult ki ez a pco-ir nalam). Viszonylag gyorsan leptem a kivizsgalas iranyaba, amikot februartol rendszertelen lett a ciklusom, majus vegen allapitottak meg hogy pco gyanus vagyok a cisztas petefeszkem miatt, es julius elejen mar gyogyszert szedtem. Azota minden rendben megy, tulsagosan is :)
2012. okt. 3. 10:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem egyáltalán nem volt ciklusom, és a sovány PCO-sok közé tartozom, nagyon súlyos IR-rel. Egy év merckformin szedés nem hozott eredményt (kétszer megjött, aztán semmi). Lecserélték a gyógyszerem, eucreast kaptam, ami mellett 8 hónap szedés után spontán terhes lettem. A 8 hónap alatt egy-két barnázásom volt és 2 normális ciklusom.

Sok sikert!

2012. okt. 3. 10:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Én március óta tartom a hármas kezelést, igaz, én le is adtam 10kg-t. A mensim mindig rendszeres volt, pé-m is van, csak az inzulinom magas meg a tesztoszteronom. Egyelőre javulgatok, de sajnos még nem az igazi. Szóval lassan 8 hónapja.
2012. okt. 3. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!