IR-esek, a diagnozis után mennyi idovel tapasztaltatok javulást?
Lassan egy honapja szedem a Merckformint, szigoruan tartom a diètàt, sportolok heti 3x45 percet.(Fogynom nem kell)
Nàlatok, akiknèl szintèn PCO-t is IR àllapitottak meg, mennyi ido utàn volt szabàlyos ciklusotok, pè ?
Ha eseteleg teherbe is esett valamelyikotok, mennyi ido utàn? :)
Szia! Engem igazából január óta kezelének, nekem a ciklusaim nem voltak olyan borzaszóak kb 33 napra mindig mejött. Júliusban kiderült, hogy félrekezletek, mert túl sok meforált szedtem... rosszabb lett az eredményem mint előtte. Azóta 2 szer felet szedek reggelire meg este vacsihoz. A diétát, ahogy tudom tartom, én inkább úgy mondnám hogy tornázgatok, illetve rengeteget sétálok. Auguszus óta szedem így a gyógyszert, nem volt túl sok feleslegem de így is fogytam 4 kilót, a peteérés egyre hamarabb van (most pl a pont a 14n napon) így a ciklusam is egyre rövidebbek. Ez így két és fél hónap alatt.
Nekünk most ez az első próbálkozós hónapunk a babával, bízom benne hogy sikerül.:)
Remélem tudtam segíteni, sok sikert nektek a babához:)
Nekem egyáltalán nem volt ciklusom, és a sovány PCO-sok közé tartozom, nagyon súlyos IR-rel. Egy év merckformin szedés nem hozott eredményt (kétszer megjött, aztán semmi). Lecserélték a gyógyszerem, eucreast kaptam, ami mellett 8 hónap szedés után spontán terhes lettem. A 8 hónap alatt egy-két barnázásom volt és 2 normális ciklusom.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!