Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Rákszűrés után tapasztaltatok...

Rákszűrés után tapasztaltatok ilyet?

Figyelt kérdés

Aznap volt ovum valószínűleg, mert hajnalban nagyon szúrkált-feszült a hasam. Délelőtt megvolt a rákszűrés, semmi extra kellemetlenséggel nem járt, egész nap jól is voltam.

De másnap és harmadnap nagyon erős menzis hasfájásom volt egész nap, negyednapra émelyegtem is sokáig.

Rákszűrés okozhat ilyen utóhatást????

2012. jún. 23. 09:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Nekem még sohasem volt hasonló, és szerintem nincs is összefüggés. Valami mástól lehetett inkább. De hogy mitől, arra ötletem sincs.
2012. jún. 23. 09:38
 2/3 anonim ***** válasza:
A rákszűrés utóhatása max. enyhe vérzés lehet. A has szurkálás inkább az ovuláció velejárója lehet. Elnézve az időjárást frontok jönnek-mennek, ami az arra érzékenyeknél bőven okozhat rossz közérzetet.
2012. jún. 23. 09:39
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

10. ciklusnapon volt a rákszűrés (annak idején kisfiamnál 10. napon volt ovu, 28-29 napos ciklus mellett), de már a 6. ciklusnapon éreztem hasszúrkát és együtt is voltunk.

Arra is gondoltam, hogy ezért a rákszűrés utáni napokon (11-12-13. cn) már talán a beágyazódás kezdetét érezhettem meg, ezért is érdekelt, hogy maga a rákszűrés okozhat-e ilyen panaszokat.

2012. jún. 23. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!