Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Beágyazódás körül vizsgált...

Beágyazódás körül vizsgált meg a doki kézzel is (rákszűrés), árthatott a babának?

Figyelt kérdés

Belülről és felülről nyomkodta meg a méhemet, azt mondta nem befolyásolja a tüszőrepedést, stb.t. De másnaptól húzódik a méhem, pont ilyen volt kisfiamnál a beágyazódás körül (aki szintén nem középidőben fogant) - így most beparáztam, hogy lehet akkor már elkezdődött a beágyazódás!!!

Ha igen, akkor baj lehet, hogy megnyomkodott/tapogatott belülről? Mi van ha pont rányomott a sejtecskére?? Azóta is (2 napja) érzem a feszülést, menzesz-szerű érzésem van, és lelki szemeimmel látom, ahogy megnyomja a sejteket, megnyomja a kis kromoszómákat, amik nyomottak is maradnak.

Ugye hülyeség és csak a fantáziám határtalan???

Ha mégis megtapadt a baba, akkor semmi baja nem lehet, ugye??

Köszi előre is, és légyszi ne szóljatok be, tényleg aggódok.

2012. jún. 18. 07:10
 1/9 anonim ***** válasza:
Nálam a nőgyógyász direkt akkor kérte a vizsgálatot, amikor a terhesség ki van zárva pont emiatt...érdekes, hogy a tiéd erre nem gondolt én is paráznék.
2012. jún. 18. 07:15
 2/9 anonim ***** válasza:
41%
Nem kellett volna engedned a vizsgálatot, szerintem. De kérdezd meg azért, hátha nem lesz baj.
2012. jún. 18. 07:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Pénteken volt a vizsgálat, nem fájt, utána sem voltam rosszul, tehát biztos hogy nem a vizsgálatot érzem.

De most reggel is menzesz-érzésem van (13. ciklusnap) és émelygek is. Úgy gondolom, az 5-6. cn-en történhetett vm..., 6. napon éreztem szúrkát, 5. napon voltunk együtt.

DE: ha most érzek beágyazódásos tüneteket, akkor nem zavarhatott be a doki, nem? Ha sikerült megtapadnia a babának, akkor nem lehet ettől baja, ugye?

2012. jún. 18. 07:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Ja, és azért engedtem meg, mert 10. ciklusnap volt, hajnalban éreztem hasszúrkát, azt gondoltam még csak aznap volt tüszőrepim (mivel kisfiam is 10. napon fogant), már pedig akkor még a petevezetőben van a sejtecske, csak jóval később kerül a méhbe.

Dokinak említettem, hogy lehet akkor van a tüszőrepim, erre mondta, hogy nem tud bezavarni. De fene sem gondolta, hogy már rögtön menzi után történhetett valami... 28-29 napos a ciklusom mindig!

2012. jún. 18. 07:32
 5/9 anonim ***** válasza:
JAj, ugyanmár! Ez csak egy tapogatás... egy szorosabb nadrág sem akadályozza a teherbeesést, ha beágyazódik a pici! Azért ne legyünk már ennyire naívak! Nem fog elmenni a gyerek, azért, mert vett rákszűréshez kenetet, meg megnézte a méhed állapotát. Nem egy féltéglával dobott hasba!
2012. jún. 18. 08:20
 6/9 anonim ***** válasza:
Egy szenvedélyesebb szeretkezésnél a párom erősebben szorít, mint a doki keze nyom... a benti "vizsgálatról" nem beszélve. Mégis nap, mint nap fogannak kisbabák. Szerintem túlparázod.
2012. jún. 18. 08:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Én csak azt írtam, amit tapasztaltam. A beágyazódás idejében voltam, a doki rákszűrést akart csinálni, mondtam, hogy egy másik időpontban. Tehát amikor fennáll a terhesség esélye, akkor normális orvos, nem végez rákszűrést.
2012. jún. 18. 08:26
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtatást!!

Folyamatosan menzesz-érzésem van, néha émelygek is - gondolom, ha nem tudott volna beágyazódni, akkor tüneteim sem lennének.

2012. jún. 18. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babádnak, ha megfogant!!!!

Lehet, pontosan azért émelyegsz, mert ott van a picurka :)

2012. jún. 18. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!