Beágyazódás körül vizsgált meg a doki kézzel is (rákszűrés), árthatott a babának?
Belülről és felülről nyomkodta meg a méhemet, azt mondta nem befolyásolja a tüszőrepedést, stb.t. De másnaptól húzódik a méhem, pont ilyen volt kisfiamnál a beágyazódás körül (aki szintén nem középidőben fogant) - így most beparáztam, hogy lehet akkor már elkezdődött a beágyazódás!!!
Ha igen, akkor baj lehet, hogy megnyomkodott/tapogatott belülről? Mi van ha pont rányomott a sejtecskére?? Azóta is (2 napja) érzem a feszülést, menzesz-szerű érzésem van, és lelki szemeimmel látom, ahogy megnyomja a sejteket, megnyomja a kis kromoszómákat, amik nyomottak is maradnak.
Ugye hülyeség és csak a fantáziám határtalan???
Ha mégis megtapadt a baba, akkor semmi baja nem lehet, ugye??
Köszi előre is, és légyszi ne szóljatok be, tényleg aggódok.
Pénteken volt a vizsgálat, nem fájt, utána sem voltam rosszul, tehát biztos hogy nem a vizsgálatot érzem.
De most reggel is menzesz-érzésem van (13. ciklusnap) és émelygek is. Úgy gondolom, az 5-6. cn-en történhetett vm..., 6. napon éreztem szúrkát, 5. napon voltunk együtt.
DE: ha most érzek beágyazódásos tüneteket, akkor nem zavarhatott be a doki, nem? Ha sikerült megtapadnia a babának, akkor nem lehet ettől baja, ugye?
Ja, és azért engedtem meg, mert 10. ciklusnap volt, hajnalban éreztem hasszúrkát, azt gondoltam még csak aznap volt tüszőrepim (mivel kisfiam is 10. napon fogant), már pedig akkor még a petevezetőben van a sejtecske, csak jóval később kerül a méhbe.
Dokinak említettem, hogy lehet akkor van a tüszőrepim, erre mondta, hogy nem tud bezavarni. De fene sem gondolta, hogy már rögtön menzi után történhetett valami... 28-29 napos a ciklusom mindig!
Köszönöm a megnyugtatást!!
Folyamatosan menzesz-érzésem van, néha émelygek is - gondolom, ha nem tudott volna beágyazódni, akkor tüneteim sem lennének.
Ne aggódj, nem lesz semmi baja a babádnak, ha megfogant!!!!
Lehet, pontosan azért émelyegsz, mert ott van a picurka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!