Mit jelent ez az Uh diagnózis? 26. Napon voltam, és kistesóra gyúrunk!
9em jön össze a 2. Baba, az első is nehezen, mert a fogogátló után 60-70 naponta jött meg. Most majdnem ugyanez a helyzet, csak 35-45 napra csökkent. Elkezdtük a kivizsgálást, 20. napi vérvétel szerint proogeszteron 0-39 ng/m. A 26. napi Uh szerint: normális, nagy méretű ovárium, mindkét oldalon közepes folliculusok, 12 mm méhnyálkahártya, folyadék nincs. Szerintetek van esély rá, hogy most hamarabb megjöjjön mint 45 nap? Doki szerint a méhnyálka vastagsága arra utal! Azt mondta, ebből nem derül ki, volt-e ovuláció, a vérpapírt nem látta, mert azt másik doki kérte, őhozzá erős hasfájás miatt szaladtam be tegnap. Arról se derült ki semmi, de az el is múlt magától legalább.:-)
szóval a lényeg, ezek szerint valószinű nem volt ovu, de akkor mik a közepes méretű folliculusok? Megmaradt tüszők? Vagy ciszták? Vagy azt azért mondta volna? Köszi előre is!
Szia!
A folliculus tüszőt jelent. Ha neked 26-ik napon több közepes méretű van, az nem annyira jó. Azt hiszem, a progeszteron értéknél a határértéket írtad le, nem a saját eredményedet. :-)
Ha ilyen hosszú a ciklus, az sajnos semmi jót nem jelent, szerintem keress fel endokrinológust, ő a hormonszakértő. Nődokik nem igazán értenek hozzá sajnos, és gyakran félrekezelik a betegeket. :-(
szia
köszi a választ. az érték sajna jó, csak rosszul írtam: 0,39 :(((((
Sziasztok!
Csak gondoltam, néha legyen visszajelzés is: az akkori tüszők szerencsére megértek, és rá két hétre pozitívat teszteltem! :D Használt a Mastodynon csepp meg az E vitamin :)) Most már 10 hetes kismama vagyok! :)
Minden jót nektek! :)
Üdv: Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!