Kistesóra várók, ti hogyan élitek meg most a várakozást?
Figyelt kérdés
Könnyebb tudomásul venni ha mondjuk egy újjabb hónapban nem sikerült, vagy ugyanúgy reagáltok, mint annó az első babánál?Csak azért vagyok kiváncsi, mert én ugyan olyan rosszul élem meg.Minden hónapban olyan csalódott vagyok amikor megjön, és félek hogy valami baj van.Nekem a kisfiam elött volt egy vetélésem, és az elött meg hormonzavarom.Ti hogy vagytok.2009. júl. 14. 22:39
1/2 anonim válasza:
Először ugyanolyan érzés, de sokkal hamarabb múlik el. "Élő gyógyír" a gyerekem.
2/2 anonim válasza:
Mi is kistesóra várunk... nekem nehezebbek a sikertelen hónapok, mivel a fiam a második hónapban sikerült. Azzal vígasztalom magam, hogy nagy baj nem lehet, de azért én is szoktam arra gondolni hogy mi van ha mégis...
Összességében azért próbálok nem görcsölni és türelmesen várni.
Sok sikert Nektek is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!