Akik 1-ére nem várják mik a tünetek?
Figyelt kérdés
nekem reggelente hányingerem van most volt árjárhatóságim2009. aug. 26. 01:01
1/6 anonim válasza:
Szia.
Én 30.-ára nem várom.Tünetem nincs csak nagyon fáradt vagyok,mindig aludnék.Remélem úgy lesz ahogy szeretnénk.
2/6 anonim válasza:
Szia!
Semmi tünetem, csak annyira nagyon kiegyensúlyozottnak érzem magam, miközben összedőlt körülöttem a világ. Szerintem ez tünet lehet:-)
31-1-ére nem várom. Szerintem 12. napon volt pém, akkor 31, na de 27 naposak a ciklusaim, szóval 1.-e.
3/6 anonim válasza:
Második válaszoló én nem 1 re vártam hanem augusztus 7 re már volt több pozi tesztem is de csak csütörtökön megyek dokihoz.Egyébként én is ezt érzem semmin nem tudom felhuzni magam.Olyan nyugodtság lett urrá rajtam.
4/6 anonim válasza:
Én is 1-ére nem várom. Én nagyon fáradt vagyok és érzem, hogy van alhasam, ami eddig nem fordult elő. Még mensi közben sem fájt soha. A mindjárt megjön érzés is csak nagyon minimális volt nálom, mostanában (kb1 hete) minden nap érzem. Ja és a legérdekesebb, hogy nem vagyok éhes.
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. Azt még elfelejtettem mondani, hogy sokszor teljesen aprócska dolgon húzom fel magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!