Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az nem rég kezdte a babapro...

Ki az nem rég kezdte a babaprojectet?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtük el a párommal a babaprojectet és most reménykedem hogy összejön :))

Van olyan aki nem rég kezdett bele ?:)

2012. dec. 30. 14:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Sok minden volt a fa alatt,de ennek örült a család a legjobban. Életünk legszebb karácsonya volt :)))

6hkm

2012. dec. 30. 21:07
 12/15 anonim ***** válasza:
jaj de jó:) na nekem ez nem is jutott volna az eszembe. én egy kis cipőt akartam becsomagolni. de jövőre remélem, hogy már 3an ünnepeljük a karácsonyt, ahogy ti is. írjatok majd hogy sikerül a babásodás:)
2012. dec. 31. 15:41
 13/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok.Nekünk ez a negyedik hónap hogy próbálkozunk.Harmadik hónapja szedek Femibiont, voltam nőgyógyásznál, fogorvosnál, mindenhol minden ok de baba mégsem akar még jönni.Valahogy mindig úgy éreztem hogy ez könnyen fog majd menni de tévedtem.Szóval holnapra várom... Ma már nem bírtam magammal hát csináltam egy tesztet de negatív sajnos:(
2012. dec. 31. 17:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi most kezdünk el próbálkozni, nagyon szeretnénk családot alapítani. 25 éves vagyok és első baba lesz. :-) Rendeltem ovu tesztet, hogy biztosra mehessünk.
2012. dec. 31. 20:33
 15/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok 5-ös vagyok! Barátcserjét szedtem, 15. napon volt ovum és ma reggel egy halvány pozitívat teszteltem. :) Remélem velünk marad! :D Sok sikert Mindenkinek!
2013. jan. 20. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!