Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki missad ab. után van,...

Aki missad ab. után van, mikor kezdte ujra a babaprojektet, és a peteérésetek mikor volt? Hány napra jött meg?

Figyelt kérdés
2011. 11. 28-én volt missed ab-om, dec.31-én megjött ( 34.napra), beáll szerintetek a vérzésem, vagy még várni kell a csodára?
2012. jan. 26. 18:35
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem november 22-én volt műtétem, 28 napra megjött a vérzésem, majd a következő 30 napra. Nekünk 3 hónap várakozási időt javasolt az orvos. Ha letelik, próbálkozunk. Nem hinném, hogy gond lenne majd a vérzéseddel, a műtét után is rendes időben megjött. Az első nekem egy kicsit erősebb volt, de a második ugyanolyan, mint korábban. Azt nem tudom, hogy peteérésem volt-e, most nem foglalkoztam a dologgal.

2012. jan. 26. 19:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia. Sajnálom,hogy veled is megtörtént. Nekem kettő volt,mindkettőnél 28 napra jött meg a mensim. És be is állt erre. A második szept 11-én volt és műtét után kétszer megjött,harmadszorra már nem. Most vagyok 12 hetes. Az elsőnél három hónapot vártunk,és arra rá három hónapra jött össze a gyerkőc. Most pihenj sokat és kitartás! Én ma azt mondtam(ma voltam uh-n),hogy a természet szelektál. Most rendben van a baba,de a múltkori elment.Inkább menjen el a beteg baba, és szülessen helyette egészséges! Legközelebb neked is sikerülni fog!!!
2012. jan. 26. 19:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is 28 nappal a műtét után jött meg!

Ennek egy éve és még mindíg nem jött össze a baba....:(

Mi a műtét után 2 hónappal már elkezdtünk próbálkozni.

A mensesem simán beállt 2 hónap után.

2012. jan. 26. 23:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem a műtét után 35 napra jött meg, de én akkor is mértem hőt, és pont 14 nappal a vérzés előtt volt ovu, tehát a műtét után 3 héttel. Utána már 28-30 napra jött meg, és ugyanakkor volt pé-m.

Szerintem egy-két hónap, és nálad is beáll minden a régire.

2012. jan. 27. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!