Closty szedése mellett hányadik napon volt peteérésetek?
Szia, nekem ez volt az első Clostys hónapom, és én a 15. nap körül éreztem hasszúrkát, de nem volt semmiféle nyúlós folyásom.....
Ciklusom 30 napos.
Meglátjuk jól gondoltam e...majd jövőhéten kiderül :)
Hát nemtudom, hogy ez az volt e, de 2-3 napig szúrkált a hasam alja....majd meglátjuk jövőhéten...:)
Hogy kell majd szedned a Clostyt, és miért kell szedned?
Sok sikert! :)
Nem biztos, h mindenki megérzi, én pl semmit nem éreztem belőle, pedig volt, mert UH-gal nézte az orvosom. 2 hónapban használtam inszeminációhoz, a második hónapban be is ágyazódott a megtermékenyült petesejt, csak sajna rossz helyre!
Szóval ha nem is érzed, attól még jó lehet! A peteérésem ugyanakkor volt, mint egyébként is szokott lenni a ciklusomban, a 13. napon.
Amikor elkezdtem szedni a clostit, már az elejétől éreztem a hasszurkát. A 2. hónapban a 20. napon volt a pé-m (hőmérőztem) és megfogant az első lányunk. Ma már 20.5 hónapos. (a kistesó spontán első próbálkozásra összejött, 4,5 hónapos)
Minden jót és mielőbbi babaáldást!
2 gyermekes anyuka
3ik ciklusnaptol szedtem a clostit 5 napig.
15nap éreztem a hasszurkát és pozitiv lett az ovutesztem is.
hála Istennek sikerült is a baba abban az első hónapban:)
drukkolok
Gratulálok kedves utolsó!!! most reményt adtál nekem is:)))
Megkérdezhetem, hogy te hogy szedted a Clostyt? Voltak terhes tüneteid?
(első)
Nekem is pontosan így kell szednem a Clostyt:)
(első)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!