Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdte az újévet babaprojec...

Ki kezdte az újévet babaprojecttel és hogy érzitek sikerült?

Figyelt kérdés
nekem hétvégén nem kellene megjönnie :) ez az első hónap hogy próbálkozunk szóval csak reménykedek. ti mikorra nem várjátok?
2012. jan. 12. 18:19
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Mi kezdtük vagy is már nagyban benne vagyunk tavaly október óta próbálkozunk menszim rendszeres (volt)most december óta pecsételő vérzésem van és jövőhéten megyek dokihoz vagy gyógyszerrel vagy eü kaparással hozzuk helyre =/ de remélem utánna sikerülni fog = )
2012. jan. 12. 18:52
 2/26 anonim ***** válasza:
nekünk ez a 2. hónapunk.2-4 között volt ovum elméletileg.most jelenleg várkozó álláson vagyunk.elméletileg jövő7 közepe körül kéne nem megjönnie.
2012. jan. 12. 19:01
 3/26 A kérdező kommentje:
Kedves első remélem minden rendben lesz és mi hamarabb sikerül a baba. Kedves második mindenféleképpen írd meg hogy mi lett :) szorítok nektek :) énis megírom majd hogy mi lett.
2012. jan. 12. 19:07
 4/26 anonim ***** válasza:

Szia

Nekem dec. 17-én kezdődött a mensim. Amikor elmúlt, akkor kezdtük a kistesó projektet és ma du. halvány + lett a tesztem. :)

2012. jan. 12. 19:15
 5/26 anonim ***** válasza:
Szia Utolsó!Ezt hogyan csináltátok?Egyből utána megfogant a baba,és már teszteltél is? És pozitív? Nekem ez érthetetlen,de ha így van,szívből gratulálok!Bárcsak mindenkinél így menne!:-)
2012. jan. 12. 19:24
 6/26 anonim ***** válasza:

Kedves négyes gratulálok neked. :)

Én a hónap végén nem várom, mostanában van az ovum, remélem nem jön meg és pozitív lesz a teszt, amúgy 2. baba lenne. Fél éve próbálkozunk. Drukkolok mindenkinek!

2012. jan. 12. 19:29
 7/26 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

Most szombaton kellene (vagyis nem kellene) megjönnie. Kíváncsiságból csináltam egy tesztet ( a ciklusom 26. napján) és nagyon halvány + lett. Az első gyerkőcünk is az első hónapban összejött. (akkor augusztus elején jött meg és amikor elmúlt akkor kezdtünk neki, és szeptemberben már nem jött meg)

2012. jan. 12. 19:30
 8/26 anonim ***** válasza:
Szerencsés vagy, gratulálok, remélem mi is szerencsések leszünk ebben a hónapban. :-)
2012. jan. 12. 19:34
 9/26 anonim ***** válasza:
Hát te aztán tényleg szerencsés vagy! :) Gondolom nem görcsöltetek rá! Én mondjuk személy szerint hülyeségnek tartom ezt az ovus nap számolást! Hogy miért? Mert tessék,élő példa! Elmúlt,szexeltek,tesztelt,és pozitív! Nem görcsölt rá,úgyvoltak vele,jöjjön! Nekem dec 6-án volt az utolsó gyógyszer utáni kihagyásos vérzésem,elmúlt,és neki álltunk "babázni"! Hát számoltam ovus napot,mindent! Annál "rosszabb" nincs,mikor muszály szexelni kell,mert most kell,mert most ovu van! (ezt nem úgy értem,hogy nem élveztem,hogy rossz volt,de a spontán szex sokkal jobb) Aztán meg utána megjött,és majd szét vágott az ideg,hogy miért,pedig szex volt ovu napon,előtt 2 nappal...... Tök csalódás volt nekem! Minél inkább számolgatok,annál inkább rágörcsölök a babára,hogy sikerüljön,és annál inkább nagyobb a csalódás! :( Ez EGYÉNI VÉLEMÉNY,persze ha már évek óta szeretnék babát,biztos én is mindent bevetnék,amit csak lehet!
2012. jan. 12. 20:27
 10/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok

Én vagyok a + tesztelős!

Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Bízom benne, hogy ti is nemsokára egy + teszteben gyönyörködhettek!! :D

Kedves utolsó!

Teljesen igazat adok neked. Nem görcsöltünk rá a kistesóra, szerettük egymást, amikor kedvünk volt és kész. Nem számolgattam (bár tudom mikor van az ovum, de ez csak azért van, mert a szülés óta nagyon fáj olyankor a hasam), nem csináltam szex után gyertyát, nem ittam teákat. DE az is biztos, ha már régóta várnék rá, akkor mindent megtennék, hogy összejöjjön a baba!!! :D

2012. jan. 12. 21:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!