Ki kezdte az újévet babaprojecttel és hogy érzitek sikerült?
Szia
Nekem dec. 17-én kezdődött a mensim. Amikor elmúlt, akkor kezdtük a kistesó projektet és ma du. halvány + lett a tesztem. :)
Kedves négyes gratulálok neked. :)
Én a hónap végén nem várom, mostanában van az ovum, remélem nem jön meg és pozitív lesz a teszt, amúgy 2. baba lenne. Fél éve próbálkozunk. Drukkolok mindenkinek!
Kedves Utolsó!
Most szombaton kellene (vagyis nem kellene) megjönnie. Kíváncsiságból csináltam egy tesztet ( a ciklusom 26. napján) és nagyon halvány + lett. Az első gyerkőcünk is az első hónapban összejött. (akkor augusztus elején jött meg és amikor elmúlt akkor kezdtünk neki, és szeptemberben már nem jött meg)
Sziasztok
Én vagyok a + tesztelős!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Bízom benne, hogy ti is nemsokára egy + teszteben gyönyörködhettek!! :D
Kedves utolsó!
Teljesen igazat adok neked. Nem görcsöltünk rá a kistesóra, szerettük egymást, amikor kedvünk volt és kész. Nem számolgattam (bár tudom mikor van az ovum, de ez csak azért van, mert a szülés óta nagyon fáj olyankor a hasam), nem csináltam szex után gyertyát, nem ittam teákat. DE az is biztos, ha már régóta várnék rá, akkor mindent megtennék, hogy összejöjjön a baba!!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!