Volt akinek a negyedik inszemináció sikerült?
Figyelt kérdés
Most készülök a második petevezeték átjárhatóságira, aztán a ha ott minden ok, a negyedik inszemre. Drukkoljatok, mert már nagyon el vayok keseredve.2012. jan. 7. 20:27
1/4 anonim válasza:
bocs az offért,de miért kell 2. hsg?
Nekem a barátaimnál a 4(sikertelen) inszemi után spontán jött a baba!sok sikert!!
2/4 anonim válasza:
Szia!
Lehet, fel kellene tenni a kérdést, miért nem sikerül az inszemináció. Lehet, hogy esetleg hormonproblémád van? Endokrinológusnál voltál már?
Én pont most kezdtem járni egyhez, mielőtt mi is inszembe vágunk. Pont az ilyen padlót fogásokat szeretnénk megelőzni, és a gyökérproblémát kezeltetni.
Drukkolok Nektek!
3/4 A kérdező kommentje:
Azért kell még egy átjárhatósági, mert az előző két éve volt, és azt mondta a doki, azóta kialakulhatott valami probléma. Endokrinológusnál nem voltam, de a Kaáliba járunk, és ott még a terheléses vércukor vizsgálatot is megcsináltatták.
2012. jan. 8. 20:54
4/4 anonim válasza:
Megkérdezhetem, mekkora a TSH szinted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!