Készül valaki mostanában inszeminációra? Miket kell szednetek? Szurit kaptok e?
Figyelt kérdés
Nekem a 2. inszem lesz, és most merional szurit kell beadnom az 5. és a 7. napon, utánna ovitrelle tüszőrepi szurit. Closty tulstimulált a múlt hónapban. Remélem sikerül.2012. jan. 7. 18:45
1/19 anonim válasza:
Szia! Nekem a negyedik lesz, elvileg márciusban. Az előzőeknél clostyt szedtem, 1x1-et, mert a 2x1 engem is túlstimulált. Tüszőrepi szintén otrivelle. Hová jársz?
2/19 A kérdező kommentje:
A kecskeméti izsáki úti kórházba.
És Te?
Mióta próbálkoztok?
2012. jan. 9. 16:40
3/19 anonim válasza:
Én az elsőn voltam túl jan.4.-én,Clostyt szedtem,2x1-et,Gonapeptyl tüszőrepesztő,szépen reagáltam mindkettőre,most utrogestant szedek,2x1et,és várakozom még a jövő hét keddig....mindenkinek sok sikert!
4/19 A kérdező kommentje:
Szorítok neked Pancsura.
2012. jan. 11. 19:45
5/19 anonim válasza:
Köszönöm szépen!ÉN IS SZORÍTOK NEKED ÉS MINDEN SORSTÁRSUNKNAK!!
6/19 anonim válasza:
Első vagyok. Mi már 4 éve próbálkozunk, az utolsó inszem több mint 1 éve volt. Pesti kaáliba járunk, de ott csak az utolsó(harmadik inszem) volt. Neked mikor lesz a második? Drukkolok!
7/19 A kérdező kommentje:
február közepén lesz a második, ha minden jol megy. marcius még meszi van, ha megkérdezhetem miért ilyen késön?
2012. jan. 14. 22:01
8/19 A kérdező kommentje:
Pancsura hogy vagy? Érzel valamit? Mikor tesztelsz?
2012. jan. 14. 22:03
9/19 anonim válasza:
Szia,köszönöm kérdésed,meglepően jól viselem a dolgot most.Megpróbálom kivárni a keddet,a tapolcai tesztet....nem tudom,addig már csak 2őt kell aludni.Különösebben nem érzek még semmit,régebben már beképzeltem magamnak a tüneteket...majd meglátjuk.Az a baj,hogy a lassan 2,5 év alatt sokat csalódtam,mikor újra és újra "megjött". De gondolom ezzel mindenki így van....majd jelentkezem.:-)))
10/19 anonim válasza:
Szia!Ma voltam Tapolcán,sajna nem sikerült az inszem,terhességi teszt negatív,uh-n is megnézett,ez van,de nem szabad sokáig szomorkodni,mert a következő ciklusban jön a második inszem.Hamar utolértelek:))))Nekem is vmikor február elején.Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!