Készül valaki mostanában inszeminációra? Miket kell szednetek? Szurit kaptok e?
Figyelt kérdés
Nekem a 2. inszem lesz, és most merional szurit kell beadnom az 5. és a 7. napon, utánna ovitrelle tüszőrepi szurit. Closty tulstimulált a múlt hónapban. Remélem sikerül.2012. jan. 7. 18:45
11/19 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom:((((
Remélem egyszerre írjuk majd ki hogy sikerült.
2012. jan. 17. 16:51
13/19 A kérdező kommentje:
Szia Pancsura!
Hallom már egy hete hogy megcsinálták a második inszemet.
Hogy vagy?
2012. febr. 9. 15:48
14/19 anonim válasza:
Szia!Köszönöm kérdésed,"várakozóan"vagyok,tünetem nincsen,hétfőn megyek tesztelésre.....majd meglátjuk.És Veled mi van,hol tartasz?Drukkolok!
15/19 A kérdező kommentje:
Nagyon szorítok neked hétfőn.
Nekem sajna nagyon későn jött meg a mensim, igy eltolódott az inszem. ma délelőtt voltam. Előttem áll még ez a két hét.
Remélem jó híreket írsz majd hétfőn.
2012. febr. 10. 11:45
17/19 A kérdező kommentje:
Nagyon izgulok, hogy mit fog írni.
Remélem + jelecskét írsz.
Izgulok már nagyon.
2012. febr. 13. 06:23
18/19 anonim válasza:
Szia,sajna megint nem sikerült....:((((SZOMORÚ VAGYOK!Még egy inszemes próbálkozás,aztán már lombik lesz-ezt mondta a doki.Pedig elvileg minden esély meg lett volna rá,hogy sikerüljön.Hát ez van!
19/19 A kérdező kommentje:
sajnálom :(((
2012. febr. 13. 15:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!