Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki volt már Szőlősi dokinál...

Ki volt már Szőlősi dokinál Szegeden? Kinek sikerült aki, nála volt? Van-e tarifája, ha Tb-re járunk hozzá.

Figyelt kérdés
Inszeminációnk lesz nála.

2012. jan. 2. 13:05
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:
Nekem is nála volt annó az inszeminációm. Nálunk elsőre sikeres volt, csak sajna méhen kívüli lett, de az már nem doki hibája. Tőlünk nem kért egy fillért sem és mégis becsülettel ellátott. Csak jót tudok róla írni. Már többektől hallodtam, hogy akinek ő csinálta az inszemet többnyire elsőre sikeres volt. Sok sikert!!
2012. jan. 5. 18:38
 2/39 A kérdező kommentje:
Köszi! Tegnap voltunk nála, én egy kicsit megijedtem, mikor 3 Puregont, 1 Ovitrelle-t és egy doboz Closty-t. Vérvételt nem kért, bár előtte a Kaáliban már jók voltak az eredmények. Én pajzsmirigyes voltam, de már évek óta nyugis, szóval egy kicsit megijedtem. A Kaáliban volt már 1 inszemem, de az sikertelen volt,akkor csak egy Ovi-t kaptam. Egyébként meg vagyok vele elégedve,és nagyon bízom a szaktudásában is, és jó, hogy ilyen jók az eredményei.
2012. jan. 6. 11:36
 3/39 anonim válasza:
Bocsi,nekünk is most kellene mennünk hozzá és szeretném megkérdezni,hogy Te hogyan jelentkeztél be hozzá....Nekünk adott egy telefon számot,csak nem tudom mikor hívjam fel....Te mikor mentél,ciklus hányadik napján?Megkérdezhetem,hogy milyen probléma miatt mentek inszeminációra?Nekem PCO-m van....és a Kaáliból "irányítottak" hozzá
2012. jan. 8. 17:47
 4/39 A kérdező kommentje:
Én is a Kaáliból mentem hozzá,Kaáliban volt már 1 inszemem, azt mondták csináltassak még 2-t a saját városomban ,de én eredetileg a szentesi kórházban akartam inszemet, de a dokim azt mondta, hogy csak Szegeden van, úgyhogy mondta nézzem meg a meddőségi részleget a Szegedi Nőgyógyászaton, s majd ott segítenek. Interneten megkerestem az a részleget és felhívtam, egy hölgy vette fel, s dióhéjban elmondtam az egész storyt, aztán mondta, negyed óra múlva hívjam vissza, s majd megmondja mi legyen, mert a doki műtőben volt. Visszahívtam és a doki másnapra adott időpontot. Akkor elmentem, nem sokat beszéltünk, mert sietett, a főbb dolgaimat elmondtam, s mondta 2 ünep közt nem inszeminál,majd csak januárban,de jöjjünk el a férjemmel 2 ünnep közt és megvizsgál. A hozott eredményeimet nem fogadta el, mert nem bízik senkiben. Na, elmentünk a férjemnek mintát kellett adnia, engem nem vizsgált. Azt mondta jan. elején menjünk vissza. Voltunk, megvizsgált, s felírta, amiket már leírtam.
2012. jan. 9. 15:54
 5/39 A kérdező kommentje:
Én őt csak most ismertem meg, de amikor ott voltam mindig 8-12-ig rendelt, hol az andrológián, hol pedig a VI.-os szobában, a bejelentkező pulttal szemben. Mindig az andrón kezd, és kb. 10-felé megy át, ott lerendel, majd vissza az andróra. Most egy hétig 14.-ig külföldön lesz, úgyhogy nem tudod hívni, nekem azt mondta, ha rendesen jön meg a menszim, azaz most szerdán akkor 23.-án hétfőn menjek és , ha minden ok, akkor kedden már meg is csinálja.Nekem ez már a 2. inszemem és remélem ez lesz az utolsó, ezután ha nem sikerül, még egy és utána IVF a Kaáliban. Neked ez lesz az első??
2012. jan. 9. 16:01
 6/39 A kérdező kommentje:
A Kaáli szerint én is PCO-s vagyok, bár nekem ezt a nőgyógyim soha nem mondta így ki, csak annyit mondott, hogy egy-két petesejt helyett, nálam 5-6 db volt egy-egy oldalon, de gyógyszerrel egy hó alatt visszaállt. nem is értettem, most már jó rég óta normál, gyógyszer nélkül. Egyébként ősrég, már több mint 10 éve pajzsmirigyes voltam, de már ezer éve nincs bajom.Szóval nálam a gond az az, hogy az egyik oldalam nem átjárható és már ezer éve nem esem teherbe, pedig ezt leszámítva minden OK.
2012. jan. 9. 16:07
 7/39 anonim válasza:
Szia!Nagyon köszönöm,hogy írtál,én azért vagyok össze zavarodva,mert nekem azt mondta,hogy akkor jelentkezzem,ha megjön a menzim....hát ez most van!Neked mikortól kell elkezdeni szedni a gyógyszereket??Én attól félek,hogy ha a héten nem tudom elérni,akkor kifutok az időből és ez a hónap is ugrott.Nekünk egyébként ez az első próbálkozásunk az inszemmel így minden ezzel kapcsolatos infóért rendkívül hálás vagyok!Neked Szentesen ki volt a dokid?
2012. jan. 9. 16:52
 8/39 A kérdező kommentje:

Nekem a menszim első 5 napjában 2*1 Clostybegite-t írt és minden 3 nap a menszi az első 3 db Puro injekciót, aztán még kiírta az Ovitrelle-t, de azt mondta az majd 23.-án megmondja mikor kell beadni.Az Ovitrelle tüszőrepesztő az első inszemkor az inszem előtti este kellett beadni, hogy biztos másnap legyen meg a tüszőrepedés. Neked írt ki vmi gyógyszert? Ja, a Puro azért kell, hogy egyszerre több petesejtem érjen, mivel nálam csak az egyik oldal jó. Szentesen dokim volt egy ideig Csabay, majd váltottam Szendreyre, mindkettőt egy-egy véletlennek köszönhetem. Csabay-t azért váltottam, mert egyből laparoszkópiát ( kemény altatásos, hason végzett komolyabb műtét, ami után 2 hétig nem tudsz dolgozni)akart csinálni, először rá is áltam,meg is csináltattam a kötelező vizsgálatokat, sürgős vér, labor, EKG, de aztán a férjem meggyőzött, hogy lehet feleslegesen vágatom fel magam, elég a HSG is, ami az átjárhatóságot vizsgálja. A doki bepöccent, nem kicsit majd azt mondta, ne szórakozzak és csináltassam a HSG-met azzal akivel akarom. Csak kicsit finomabban. Szóval mentem aznap reggel, azt sem tudtam ki lesz a doki, de hál'Istennek Szendrey volt, meg egy román,vagy egyiptomi doki. Akkor még nem tudtam, hogy jó kezekben vagyok-e, de túléltem a nem kellemes vizsgálatot.

Visszatérve hozzád: szerintem neked is kell majd UH, de ha nem írt semmit fel, akkor nem értem mikor akarta, ha tudta, hogy megy külföldre, vagy pont akkor voltál nála, mikor még nem tudta, így nem tudott szólni. Szóval szerintem menj el 16.-án, aztán majd mond vmit. Ha van vmi kérdésed még szívesen válaszolok.

2012. jan. 10. 16:29
 9/39 anonim válasza:

Szia!

Mi novemberben voltunk nála pont menstruáció előtt és akkor úgy számoltuk,hogy az inszem ideje pont karácsonyra esett volna,így ezt elnapoltuk....a következő menstruációm pedig éppen most van ,pont amikor nem rendel (nincs szerencsém.....)Adott egy névjegy kártyát,hogy hívjam fel csak nem értem el ezért kérdezgettem,hogy neked hogyan sikerült el,de most már értem,hogy mi a helyzet.

Nekem még nem írt semmilyen gyógyszert ezt kellene megbeszélni vele sürgősen.Én már beszedtem egy vagon clostit,de nekem nem használt,bár akkor még nem tudtam a PCO-t,csak felírta a régi dokim és ezzel valószinüleg csak ártott....Nekem átjárhatóak a pete vezetékeim,de,hogy van-e pete érésem azt még nem sikerült senkinek meg mondani!Kicsit elkeseredtem,hogy ez a hónap valószinüleg elúszott...,de végül is mit számít ez már 4 év várakozás után.Egyébként nagyon szimpatikusnak találtam a dokit és nagyon bízom benne,hogy segíteni fog!Nagy kérés lenne,hogy ha megkérnélek,hogy tartsuk a kapcsolatot? Én kicsit elvesztenek érzem magam....

2012. jan. 11. 10:13
 10/39 A kérdező kommentje:
Szia! Én is 4 éve várok már. Vizsgálatokat csináltatott? Sperma, stb.? Nem letörni akarlak, de képzeld lehet csoda történt velem. Szerdán kellett volna megjönnie, de nem jött, gondoltam késik, s nem is teszteltem, csak ma reggel, s pozitív lett, de csüt.-n és ma is dolgoztam egész nap. Holnap újra tesztelek, és szerintem a maradék Utrogestant beszedem ami az előző inszemből kimaradt, mert félek, hogy nem kíméltem magam, ahogy kellett volna. De hát ki gondolta volna, és persze megvettük 34000Ft-ért az inszemhez szükséges injekciókat, s lehet nem is fog kelleni. Ilyen az én szerencsém. Aztán ha,pozitív hétfőn megyek le Szegedre, hogy mi legyen ezután??? Sajnos, nekem volt már egy vetélésem, 2 éve, akkor Clostyval sikerült a terhesség, de a 12. héten elment. Úgyhogy mostmár óvatosabb leszek.Jó volna, ha továbbra is kapcsolatban maradnánk. ne keseredj az 1 hó miatt, szerintem a doki nem tudott időben értesíteni. Te szegedi vagy?
2012. jan. 13. 20:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!