Ki volt már Szőlősi dokinál Szegeden? Kinek sikerült aki, nála volt? Van-e tarifája, ha Tb-re járunk hozzá.
Nekem a menszim első 5 napjában 2*1 Clostybegite-t írt és minden 3 nap a menszi az első 3 db Puro injekciót, aztán még kiírta az Ovitrelle-t, de azt mondta az majd 23.-án megmondja mikor kell beadni.Az Ovitrelle tüszőrepesztő az első inszemkor az inszem előtti este kellett beadni, hogy biztos másnap legyen meg a tüszőrepedés. Neked írt ki vmi gyógyszert? Ja, a Puro azért kell, hogy egyszerre több petesejtem érjen, mivel nálam csak az egyik oldal jó. Szentesen dokim volt egy ideig Csabay, majd váltottam Szendreyre, mindkettőt egy-egy véletlennek köszönhetem. Csabay-t azért váltottam, mert egyből laparoszkópiát ( kemény altatásos, hason végzett komolyabb műtét, ami után 2 hétig nem tudsz dolgozni)akart csinálni, először rá is áltam,meg is csináltattam a kötelező vizsgálatokat, sürgős vér, labor, EKG, de aztán a férjem meggyőzött, hogy lehet feleslegesen vágatom fel magam, elég a HSG is, ami az átjárhatóságot vizsgálja. A doki bepöccent, nem kicsit majd azt mondta, ne szórakozzak és csináltassam a HSG-met azzal akivel akarom. Csak kicsit finomabban. Szóval mentem aznap reggel, azt sem tudtam ki lesz a doki, de hál'Istennek Szendrey volt, meg egy román,vagy egyiptomi doki. Akkor még nem tudtam, hogy jó kezekben vagyok-e, de túléltem a nem kellemes vizsgálatot.
Visszatérve hozzád: szerintem neked is kell majd UH, de ha nem írt semmit fel, akkor nem értem mikor akarta, ha tudta, hogy megy külföldre, vagy pont akkor voltál nála, mikor még nem tudta, így nem tudott szólni. Szóval szerintem menj el 16.-án, aztán majd mond vmit. Ha van vmi kérdésed még szívesen válaszolok.
Szia!
Mi novemberben voltunk nála pont menstruáció előtt és akkor úgy számoltuk,hogy az inszem ideje pont karácsonyra esett volna,így ezt elnapoltuk....a következő menstruációm pedig éppen most van ,pont amikor nem rendel (nincs szerencsém.....)Adott egy névjegy kártyát,hogy hívjam fel csak nem értem el ezért kérdezgettem,hogy neked hogyan sikerült el,de most már értem,hogy mi a helyzet.
Nekem még nem írt semmilyen gyógyszert ezt kellene megbeszélni vele sürgősen.Én már beszedtem egy vagon clostit,de nekem nem használt,bár akkor még nem tudtam a PCO-t,csak felírta a régi dokim és ezzel valószinüleg csak ártott....Nekem átjárhatóak a pete vezetékeim,de,hogy van-e pete érésem azt még nem sikerült senkinek meg mondani!Kicsit elkeseredtem,hogy ez a hónap valószinüleg elúszott...,de végül is mit számít ez már 4 év várakozás után.Egyébként nagyon szimpatikusnak találtam a dokit és nagyon bízom benne,hogy segíteni fog!Nagy kérés lenne,hogy ha megkérnélek,hogy tartsuk a kapcsolatot? Én kicsit elvesztenek érzem magam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!