Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki volt már Szőlősi dokinál...

Ki volt már Szőlősi dokinál Szegeden? Kinek sikerült aki, nála volt? Van-e tarifája, ha Tb-re járunk hozzá.

Figyelt kérdés
Inszeminációnk lesz nála.

2012. jan. 2. 13:05
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:
Ez tök jó, drukkolok. Majd írd meg mi lett.
2012. febr. 27. 10:49
 32/39 anonim válasza:

Szia!

Voltam a dokinál,kapom a Gonal szurikat,hétfőn ultrahang,utána meglátjuk.....Ti hogy vagytok?

2012. márc. 6. 11:55
 33/39 A kérdező kommentje:

Én most voltam nála csütörtökön, és UH is volt. Mi úgy készültünk, hogy a férjem is bejöhet a felvételt nézni, hát szegény nagyon pofára esett,már a portás fel sem engedte velem. Szegény pedig direkt szabit vett ki, na mindegy te már okosabb leszel 1 tapasztalattal. Vittünk DVD-t, hogy pénzért felvennék, mert sok helyen így működik, de azt sem lehet. Állítólag a 20. hetesen sem lehet bemenni senkinek. Mondtam is a dokinak, hogy ez nem igazán tetszik, azt mondta el lehet menni, akinek van 20000Ft-ja szegeden 4 helyen van ún. babamozi, ahol aki akarja megnézheti. A 20000 az sok, Kecskeméten van egy barátunk, akik már 3 hóval előrébb vannak,mint mi, s ott a doki magánban 10000Ft-ért ugyanezt adja,+DVD-t is, és képet is.Úgyhogy odamegyünk.

Én szerdán nagyon beteg voltam, este lázam is volt, meg egész éjszaka köhögtem, vmennyit javultam mára, a férjem míg várt rám, vkitől hazahozott influenzát, aznap még semmi baja nem volt, pénteken viszont hazaküldték a munkahelyről. Folyt. köv

2012. márc. 11. 14:10
 34/39 A kérdező kommentje:

Bocsi közben csöngettek. Szóval ha túlleszünk a bacikon feltétlen elmegyek UH-ra,mert nagyon féltem a babát. A férjem nem szed semmi antibiotikumot, de már jobban van, csak kicsit köhög.Persze külön szobában vagyunk.

Egyébként az UH minden ok volt, szépen fejlődik. Mondjuk, jó nagy a pocim is. Most kb. akkora, mint egy szétcsúsztathatós mobil.

Jó, hogy ti is szépen haladtok előre, drukkolok.

u.i.:kérdeztem a dokit lehet-e nála szülni, azt mondta nem, de majd javasol vkit. (annak is egy csomó mellékest kell majd adni, akkor most szinte hiába adom...:)

Lassan át kellene térnünk privátba...:)

2012. márc. 11. 14:20
 35/39 A kérdező kommentje:
Szia! Mi a helyzet, hogy haladtok? Mi jól vagyunk valószínű, kislány lesz a baba.
2012. ápr. 17. 11:28
 36/39 anonim válasza:
Szia! Örülök,hogy rendben vagytok!Mi túl vagyunk az első inszemen,a napokban kellene kiderülnie,hogy sikerült-e....de a jelekből ítélve nem sok esélyt látok rá,éppen ma esett le a hőmérsékletem....
2012. ápr. 25. 08:49
 37/39 A kérdező kommentje:
Hát soha nem lehet tudni. Kaptál vmi hormont? Az elsőnél én nagyon izgultam, biztos az volt a gond, meg, hogy nem tudtam eleget pihizni.Mennyit csinál nektek a doki.(inszemből)Majd, írj mi lett.
2012. ápr. 26. 07:10
 38/39 anonim válasza:

Szia!

Nem sikerült....Most újra kezdtük a kezelést,3. naptól Gonal,ultrahang,ha van eredmény tüszőrepi,inszem,utána progeszteron pótlás,amíg kiderül az eredmény....ez a menetrend(igaz eddig még sose volt elég 1 adag Gonal,két doboz kellett ahhoz,hogy 1 tüsző érjen).Múlt hónapban nagyon lelkes voltam,de most inkább elkeseredett vagyok....

2012. máj. 3. 08:51
 39/39 A kérdező kommentje:
Én is csalódott voltam az első után, de majd a következő. Nálunk is végső elkeseredettség és teljes feladás(munkahely nekem), váratlanul jött a csoda.
2012. máj. 3. 17:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!