Ki volt már Szőlősi dokinál Szegeden? Kinek sikerült aki, nála volt? Van-e tarifája, ha Tb-re járunk hozzá.
Ez szuper!!!!!!Nagyon szorítok nektek!!!
Biztos minden rendben lesz,de szerintem is minél előbb menj le a dokihoz.Egyébként én csongrádi vagyok és sok viszontagság után kerültem le Szegedre,de úgy érzem,hogy most jó helyen vagyunk.Nálunk is megvolt már minden vizsgálat,a férjem eredménye kiváló,én vagyok a ludas a PCO-val.1 éve szedem a Meforalt.meg pajzsmirigyre a Letrox-t.Nekem a doki szegeden azt mondta,hogy a clostitól én csak hízni fogok,de nem használ (hát ezt már tapasztaltam...) úgyhogy nem tudom mit akar felírni....Hétfőn én is felhívom,vigyázz magatokra,nagyon örülök majd írj.hogy mi újság!
Szia!
Örülök,hogy minden OK veletek,nálam ez a hónap kiesett,ahogy sejtettem....na ,de majd a következő...!!!!!Legalább is remélem!!!!
Szedned kell valamilyen gyógyszert?Bocsi,hogy kiváncsiskodok....egyébként Te Szegedi vagy?
Én szentesi vagyok, és amikor kiderült,de a doki nem volt itthon, az előzőből maradt még ki Utrogestan-om azt kezdtem el szedni, egészen szerdáig elég volt. De sajnos az Utro-tól kipöttyesedek alul, ezért mondtam a dokinak vmi mást írjon, ha lehet. Írt ki Crinone-t ami drágább, de állítólag jobb. Hát mióta szedem 4. napja egyre szarabbul vagyok. Állandóan fáj a hasam és hasmenésem is van, meg eddig nem volt hányingerem, most egyre többször. Alig bírok vmit enni, nem is kívánom a kaját. Beteg nem lehetek, mert rengeteg vitamint szedek, nagy dózist és nem patikait, és egyébként már 2 éve gluténmentesen táplálkozunk.
Holnap megyek UH-ra és bemegyek a dokihoz is, hogy mégiscsak írjon vissza Utro-ra,és inkább kenegetem magam, de legalább nem leszek WC-hez, meg lavorhoz kötve.Hát ez van. Te mikor mész?
Szia!
Mi újság veletek?Minden rendben?Jobban vagy már?
Voltunk a dokinál mi is,a férjemnek csinálták meg a vizsgálatot,de csak 2 hét múlva lesz eredmény,kb. addigra fog megjönni,úgyhogy remélem akkor már nem hiába megyünk és nálam is elkezdenek valami kezelést......
Szia! Mi rendben vagyunk. Múlt hétfőn voltam a dokinál. Rájöttem, hogy a hasmenés és a hányinger nem a Crinone-tól van,mert aznap nem vettem be, és akkor is megvoltak a tünetek, mondjuk a hasmenés teljesen elmúlt. Már tegnap is fájt egy kicsit a derekam, ma viszont teljesen becsípődött, úgyhogy úgy megyek mint egy félbéna. Biztos rendezi át a baba a területet, de én úgy tudtam ez a szakasz még később lesz, na mindegy.
A héten nincs bennt a doki.
Nem értem, hogy nálatok, hogyan halad ilyen lassan minden, így megint kimarad egy hónapotok???? Miért nem csináltatta meg a spermavisgálatot már decemberben????ha inszemet akart januárban,?? Egyébbként én meg vagyk a dokival elégedve, most csináltattam pajzsmirigy-es vérvételt nála, jövő hét meglesz az eredmény.
Te hány éves vagy? Mióta akartok gyereket?
Szia!
Örülök,hogy rendben vagytok!!!!Hát mi tényleg kicsi lassan haladunk,de ez szerintem a mi bénaságunk.....Először úgy volt,hogy a doki elfogadja a férjem eredményeit,de aztán azt mondta,hogy csak csinálna egy másikat Ő is,ezt decemberben mi nem csináltattuk meg ( rengeteg munka felhalmozódott karácsony előtt),utána meg ugye nem volt a doki.Most viszont hosszú idő óta először várom,hogy megjöjjön és mehessünk Szegedre,nagyon bízom benne,hogy végre sikerül....egyébként 4,5 éve várjuk a csodát.Az a baj,hogy én most töltöm be a 35-öt a férjem,pedig a 39-et...tehát nem vagyunk már éppen "ifjak" sajnos ketyeg az a bizonyos óra.....Egyébként nekem is nagyon szimpatikus a doki,Te hozzá fogsz járni végig,vagy szülni Szentesen szeretnél?
Igen én szeretnék hozzá járni és Szegeden szülni, a szentesi kórház elég gáz, már sajnos volt tapasztalatom. Nem tudom, hogy a doki vállal-e még szülést, mert eléggé idős, de amikor jelentkeztem nála, azzal kecsegtetett, hogy volt olyan asszony aki a Kaáliban nem tudott eredményt elérni,átment hozzá, és nála lett baba és szült is.
Hát, a 35az még nem gáz, de kár, hogy így vesznek el hónapok. Én ha minden jól megy, aug.-ban betöltöm a 30-at, a férjem meg nov.-ben a 32-t. Ha minden jól megy vmi nagy ünnepséget szeretnék majd,mert tavaly is elmaradt, mert építkeztünk és azért is mert talán nyár végére be tudunk majd költözni a házba és a baba pedig szept. közepén, végén fog születni. Szóval nagyon remélem minden szuperül összejön. Utoljára a diplomám miatt és az esküvő miatt aggódtam ennyire. Na szóval lassan telnek a napok, hetek, megaztán ez a csípőbecsípődés sem kellemes, de már szereztem rá megoldást. Sok sikert nektek, és mostmár ne várassátok soká a babát.
Szia!
Képzeld el,teljesen frászba vagyok.....évek óta hőmérőzök és most úgy tűnik,hogy hamarabb fog megjönni (ma leesett a hőm),de ez még csak a 26-ik nap!!!!Ha megjön akkor megint ugyan ott vagyok,ahol múltkor,hiszen nincs bennt a doki!!!!Na most kezdek kétségbe esni....nincs nekünk ehhez szerencsék!!!!Szoríts,hogy kibírja legalább a hétvégéig.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!