Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki volt már Szőlősi dokinál...

Ki volt már Szőlősi dokinál Szegeden? Kinek sikerült aki, nála volt? Van-e tarifája, ha Tb-re járunk hozzá.

Figyelt kérdés
Inszeminációnk lesz nála.

2012. jan. 2. 13:05
1 2 3 4
 11/39 anonim válasza:

Ez szuper!!!!!!Nagyon szorítok nektek!!!

Biztos minden rendben lesz,de szerintem is minél előbb menj le a dokihoz.Egyébként én csongrádi vagyok és sok viszontagság után kerültem le Szegedre,de úgy érzem,hogy most jó helyen vagyunk.Nálunk is megvolt már minden vizsgálat,a férjem eredménye kiváló,én vagyok a ludas a PCO-val.1 éve szedem a Meforalt.meg pajzsmirigyre a Letrox-t.Nekem a doki szegeden azt mondta,hogy a clostitól én csak hízni fogok,de nem használ (hát ezt már tapasztaltam...) úgyhogy nem tudom mit akar felírni....Hétfőn én is felhívom,vigyázz magatokra,nagyon örülök majd írj.hogy mi újság!

2012. jan. 14. 12:32
 12/39 A kérdező kommentje:
Ok. Köszi mindent,ma is teszteltem pozitív maradt. Majd írok neked, és én is drukkolok nektek.
2012. jan. 14. 17:53
 13/39 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam, minden rendben, egy hét múlva UH megint.
2012. jan. 17. 22:11
 14/39 anonim válasza:

Szia!

Örülök,hogy minden OK veletek,nálam ez a hónap kiesett,ahogy sejtettem....na ,de majd a következő...!!!!!Legalább is remélem!!!!

Szedned kell valamilyen gyógyszert?Bocsi,hogy kiváncsiskodok....egyébként Te Szegedi vagy?

2012. jan. 20. 18:38
 15/39 A kérdező kommentje:

Én szentesi vagyok, és amikor kiderült,de a doki nem volt itthon, az előzőből maradt még ki Utrogestan-om azt kezdtem el szedni, egészen szerdáig elég volt. De sajnos az Utro-tól kipöttyesedek alul, ezért mondtam a dokinak vmi mást írjon, ha lehet. Írt ki Crinone-t ami drágább, de állítólag jobb. Hát mióta szedem 4. napja egyre szarabbul vagyok. Állandóan fáj a hasam és hasmenésem is van, meg eddig nem volt hányingerem, most egyre többször. Alig bírok vmit enni, nem is kívánom a kaját. Beteg nem lehetek, mert rengeteg vitamint szedek, nagy dózist és nem patikait, és egyébként már 2 éve gluténmentesen táplálkozunk.

Holnap megyek UH-ra és bemegyek a dokihoz is, hogy mégiscsak írjon vissza Utro-ra,és inkább kenegetem magam, de legalább nem leszek WC-hez, meg lavorhoz kötve.Hát ez van. Te mikor mész?

2012. jan. 22. 14:46
 16/39 anonim válasza:

Szia!

Mi újság veletek?Minden rendben?Jobban vagy már?

Voltunk a dokinál mi is,a férjemnek csinálták meg a vizsgálatot,de csak 2 hét múlva lesz eredmény,kb. addigra fog megjönni,úgyhogy remélem akkor már nem hiába megyünk és nálam is elkezdenek valami kezelést......

2012. jan. 29. 18:22
 17/39 A kérdező kommentje:

Szia! Mi rendben vagyunk. Múlt hétfőn voltam a dokinál. Rájöttem, hogy a hasmenés és a hányinger nem a Crinone-tól van,mert aznap nem vettem be, és akkor is megvoltak a tünetek, mondjuk a hasmenés teljesen elmúlt. Már tegnap is fájt egy kicsit a derekam, ma viszont teljesen becsípődött, úgyhogy úgy megyek mint egy félbéna. Biztos rendezi át a baba a területet, de én úgy tudtam ez a szakasz még később lesz, na mindegy.

A héten nincs bennt a doki.

Nem értem, hogy nálatok, hogyan halad ilyen lassan minden, így megint kimarad egy hónapotok???? Miért nem csináltatta meg a spermavisgálatot már decemberben????ha inszemet akart januárban,?? Egyébbként én meg vagyk a dokival elégedve, most csináltattam pajzsmirigy-es vérvételt nála, jövő hét meglesz az eredmény.

Te hány éves vagy? Mióta akartok gyereket?

2012. jan. 30. 10:02
 18/39 anonim válasza:

Szia!

Örülök,hogy rendben vagytok!!!!Hát mi tényleg kicsi lassan haladunk,de ez szerintem a mi bénaságunk.....Először úgy volt,hogy a doki elfogadja a férjem eredményeit,de aztán azt mondta,hogy csak csinálna egy másikat Ő is,ezt decemberben mi nem csináltattuk meg ( rengeteg munka felhalmozódott karácsony előtt),utána meg ugye nem volt a doki.Most viszont hosszú idő óta először várom,hogy megjöjjön és mehessünk Szegedre,nagyon bízom benne,hogy végre sikerül....egyébként 4,5 éve várjuk a csodát.Az a baj,hogy én most töltöm be a 35-öt a férjem,pedig a 39-et...tehát nem vagyunk már éppen "ifjak" sajnos ketyeg az a bizonyos óra.....Egyébként nekem is nagyon szimpatikus a doki,Te hozzá fogsz járni végig,vagy szülni Szentesen szeretnél?

2012. jan. 30. 10:47
 19/39 A kérdező kommentje:

Igen én szeretnék hozzá járni és Szegeden szülni, a szentesi kórház elég gáz, már sajnos volt tapasztalatom. Nem tudom, hogy a doki vállal-e még szülést, mert eléggé idős, de amikor jelentkeztem nála, azzal kecsegtetett, hogy volt olyan asszony aki a Kaáliban nem tudott eredményt elérni,átment hozzá, és nála lett baba és szült is.

Hát, a 35az még nem gáz, de kár, hogy így vesznek el hónapok. Én ha minden jól megy, aug.-ban betöltöm a 30-at, a férjem meg nov.-ben a 32-t. Ha minden jól megy vmi nagy ünnepséget szeretnék majd,mert tavaly is elmaradt, mert építkeztünk és azért is mert talán nyár végére be tudunk majd költözni a házba és a baba pedig szept. közepén, végén fog születni. Szóval nagyon remélem minden szuperül összejön. Utoljára a diplomám miatt és az esküvő miatt aggódtam ennyire. Na szóval lassan telnek a napok, hetek, megaztán ez a csípőbecsípődés sem kellemes, de már szereztem rá megoldást. Sok sikert nektek, és mostmár ne várassátok soká a babát.

2012. febr. 1. 08:58
 20/39 anonim válasza:

Szia!

Képzeld el,teljesen frászba vagyok.....évek óta hőmérőzök és most úgy tűnik,hogy hamarabb fog megjönni (ma leesett a hőm),de ez még csak a 26-ik nap!!!!Ha megjön akkor megint ugyan ott vagyok,ahol múltkor,hiszen nincs bennt a doki!!!!Na most kezdek kétségbe esni....nincs nekünk ehhez szerencsék!!!!Szoríts,hogy kibírja legalább a hétvégéig.....

2012. febr. 1. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!