Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki volt már Szőlősi dokinál...

Ki volt már Szőlősi dokinál Szegeden? Kinek sikerült aki, nála volt? Van-e tarifája, ha Tb-re járunk hozzá.

Figyelt kérdés
Inszeminációnk lesz nála.

2012. jan. 2. 13:05
1 2 3 4
 21/39 A kérdező kommentje:
Ezt nem értem, a doki csak ezen a héten nincs, de bmikor telefonálhatsz neki a mob. számára. Az inszem. csak úgyis a 14. nap körül lesz.
2012. febr. 1. 22:38
 22/39 anonim válasza:

Szia!

Azért gáz,mert legkésőbb a 3. nap jelentkeznem kellene nála!Nálam el kellene érni,hogy a 14 napra legyen pete érés és tüsző repedés(na ez nem lesz semmi!!!). Nekem még semmilyen gyógyszert nem írt (ne kérdezd miért....),pedig egyszerűbb lenne,ha már a kezembe lenne,hogy mit kell beszedni amikor megjön,de Ő ragaszkodik ahhoz,hogy lemenjek.Lehet,hogy valami vizsgálatot akar csinálni????Tiszta ideg vagyok,ha még kibírna 1-2 napot,akkor már jó egyenesbe lennék!

2012. febr. 2. 08:13
 23/39 A kérdező kommentje:

Miért nem hívod fel? Ha megjön ma vagy holnap, akkor csúszol 1 hót. Egyél sok kakaós dolgot, csokit az megköti a vizet, és ne ülőfürdőzz, vagy ne tusolj túl meleg vízben.

Egyébként lehet, hogy nem kell stresszelned, mert az első inszemkor nekem sem volt semmi hormon, csak a 14. nap előtti estén a tüszőrepesztő. Aztán másnap a művelet utáni napon kaptam az Utrót. Lehet, hogy először ő is így akarja megpróbálni.

Ne stresszelj, majd kialakul.

2012. febr. 2. 09:20
 24/39 anonim válasza:

Szia!

Voltam a dokinál......csinált egy nagy hátraarcot és azt mondta,hogy nem fogadja el a novemberi HSG vizsgálatomat,mert az ultrahangos és nem hagyományos röntgenes.Ezért berendelt hétfőre,hogy megcsinálja......ott bőgtem a folyosón!Én ezt nem akartam még egyszer átélni!!!!!Nekem az első is borzasztóan fájt.......Nem tudom mit csináljak,azt mondta,hogy ennélkül szó sem lehet inszeminációról.......Nagyon el vagyok keseredve!!!!

2012. febr. 8. 11:43
 25/39 A kérdező kommentje:

Hát ezt nem értem, hol csinálták a HSG-t? Mert az enyémet a szentesi kórházban és szerintem ott csak egyfélét csinálnak. Nem is hallottam, ill. neten néztem anno utána mi a HSG, ott volt többféle. Azt sem értem ezt a papírt, hogy-hogy nem néztem már meg korábban. Nekem úgy ment, hogy én mindent elmondtam, a 4 évet, ami eddig volt és a HSG-t is. A papírt rögtön el is kérte, és be is vitték az adatokat a szgép-be, ez már rögtön az első alkalomkor volt. Akkor tájékoztattam a pajzsmirigyes dolgaimról is és a férjem régi spermavizsgálatát is megnézte, s már akkor mondta, nem fogadja el.Nem beszéltétek végig a dolgot, vagy nem kérte el a papírjaidat????

Mostmár szerintem mindegy, de nézd a jó oldalát, én a Káliba majdnem 3 hóig gyűjtöttem a különböző vizsgálati papírokat, mire egyáltalán szóbaálltak velem.Sajnos, a kezdéshez sok előkészítés kell és a doki sem szeretne feleslegesen hormonozni és feleslegesen súlyos anyagiaktól megszabadítani, mert a hormonok elég drágák.

Szóval csak pozitívan, s legalább a menses miatt nem kell görcsölnöd már, de mostmár mond meg a dokinak, hogy nézzen át minden papírodat, hogy ne kerülj csalódott helyzetbe. Te szoktál neki vmi juttatást adni???

Én tegnap voltam nála, megvizsgált, azt mondta minden ok, 2 hete kértem pajzsmirigyes vérvételt tőle, most megnézte teljesen jók az értékek, én is így éreztem, de azért szeretek biztosra menni, hiszen egyszer már vetéltem, s az sem derült ki pontosan miért volt, mondjuk sokat is dolgoztam.

Szóval szerintem nyugodj meg és aztán túlleszel a vizsgálaton eltelik 1-2 hó és április -májusban már ti is próbálkozhattok, addig használd ki az időt és dolgozz sokat, mert utána úgyis 2 hét pihenő, semmi hajolgatás, házimunka, csak fekvés.

2012. febr. 9. 10:20
 26/39 A kérdező kommentje:
Ja, a HSG mindenkinek nagyon fáj, sajnos.
2012. febr. 9. 10:22
 27/39 A kérdező kommentje:
Szia! Mi a helyzet veled? Sikerült időpontot kapnod, vagy dokit váltottál?
2012. febr. 17. 12:07
 28/39 anonim válasza:

Szia!

Túl vagyok a HSG-n és szerencsére egyáltalán nem fájt,elment a kellemetlen kategóriába.....Következő ciklusban megint megyek a dokihoz,remélem most már tényleg előbbre lépük!Ti hogy vagytok?Minden rendben?

2012. febr. 18. 06:19
 29/39 A kérdező kommentje:
Mi rendben vagyunk. Mi lett a HSG eredménye? Átjárható mindkét oldal?
2012. febr. 20. 12:41
 30/39 anonim válasza:

Szia!

Igen átjárhatóak a petevezetékek,ezzel minden rendben van...kb. 1 hét múlva jön meg,akkor megyek le a dokihoz,remélem most már tényleg elkezdünk valamilyen kezelést!

2012. febr. 21. 08:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!