Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki kezdte az újévet babaprojec...

Ki kezdte az újévet babaprojecttel és hogy érzitek sikerült?

Figyelt kérdés
nekem hétvégén nem kellene megjönnie :) ez az első hónap hogy próbálkozunk szóval csak reménykedek. ti mikorra nem várjátok?
2012. jan. 12. 18:19
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

6-os vagyok!

Amúgy én azóta vágyom a második babára, amióta a lányom megszületett, de csak fél éve próbáljuk élesben, lehet rágörcsöltem, meg nem tudtunk mindig peteéréskor együtt lenni, de remélem hamarosan + lesz az én tesztem is.

2012. jan. 12. 21:24
 12/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi is igy kezdtuk az uj evet. Nekem 22.-en van a nem vart . Kistesot szeretnenk a 2,5 eves fiunknak.

Mindenkine + tesztet kivanok!

2012. jan. 13. 05:19
 13/26 anonim ***** válasza:

Sziasztok.második vagyok.

én a fiamra 15 hónapot vártam.nem figyelgettem a testem,aztán az utolsó hónapban ugy gondoltam hogy számolgatom a ciklusom,középidőben 2x gyertyáztam,egyik célba ért.most megint próbálkozunk és én bizony gyertyázok,meg persze figyelem a ciklusom,de ha nem tudunk pont akkor együtt lenni,az sem tragédia.muszályból nem szeretkezünk,csak ha kívánjuk egymást.de azért remélem mielöbb összejön a tesó.egyébként most elméletileg jókor voltunk együtt.hát majd kiderül.

ja fiam 28 hónapos.

2012. jan. 13. 09:09
 14/26 anonim ***** válasza:

Én tegnapra nem vártam. Tesztem negatív lett. Napközben többször volt enyhe mensis görcsöm, majd este tusoláskor rózsaszínes folyást tapasztaltam. Ma reggelre fentebb ment a hőm 2 tizedet és a melleim bedurrantak.

Mi kb. 7 éve várjuk a kis angyalkánkat. :)

2012. jan. 13. 09:57
 15/26 anonim ***** válasza:
Szia! Mi a tesóval próbálkozunk, ez az első hónapunk. Dec. 28.-án jött meg, újévkor múlt el, január 9.-e körül volt peteérésem. Sűrűn együtt voltunk apával, mindent megtettünk a teherbeesésre, és már várom január 24.-ét, hogy tesztelhessek. De ezek felett sem érzem azt, hogy sikerült teherbe esnem, ekkora szerencsém, nem lehet, hogy elsőre összejöjjön. A kisfiam, a 7. hónapban jött össze. MAjd meglátjuk. Majd megírom 2 hét múlva az eredményt.
2012. jan. 13. 13:23
 16/26 anonim ***** válasza:
Mi is babát szeretnénk,de sajnos most nem jött össze,bár csoda lett volna ha elsőre sikerül!!Majd a következő hónapban:)
2012. jan. 14. 14:09
 17/26 anonim ***** válasza:
nekem is most jött meg.majd talán a következő hónap.többieknek megy a drukk.
2012. jan. 14. 14:20
 18/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Örülök hogy ennyien vagyunk és gratulálok akinek pozitív teszte lett :) a többieknek pedig drukkolok. nekem nem jött meg ma vettem egy tesztet és holnap reggel meg is csinálom.
2012. jan. 14. 16:12
 19/26 anonim ***** válasza:
Nagyon drukkolok neked,hogy ott legyen az a KÉT csíkocska!!!
2012. jan. 14. 16:20
 20/26 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Ma reggel, vagyis hát 1 órája kb. megcsináltam a tesztet és pozitív lett :) el sem hiszem !!! probáltam felrakni a képet de valamiért nem sikerül, de még a mai nap felrakom :) :) :) ti hogy álltok ? :)
2012. jan. 15. 07:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!