Ki kezdte az újévet babaprojecttel és hogy érzitek sikerült?
6-os vagyok!
Amúgy én azóta vágyom a második babára, amióta a lányom megszületett, de csak fél éve próbáljuk élesben, lehet rágörcsöltem, meg nem tudtunk mindig peteéréskor együtt lenni, de remélem hamarosan + lesz az én tesztem is.
Sziasztok!
Mi is igy kezdtuk az uj evet. Nekem 22.-en van a nem vart . Kistesot szeretnenk a 2,5 eves fiunknak.
Mindenkine + tesztet kivanok!
Sziasztok.második vagyok.
én a fiamra 15 hónapot vártam.nem figyelgettem a testem,aztán az utolsó hónapban ugy gondoltam hogy számolgatom a ciklusom,középidőben 2x gyertyáztam,egyik célba ért.most megint próbálkozunk és én bizony gyertyázok,meg persze figyelem a ciklusom,de ha nem tudunk pont akkor együtt lenni,az sem tragédia.muszályból nem szeretkezünk,csak ha kívánjuk egymást.de azért remélem mielöbb összejön a tesó.egyébként most elméletileg jókor voltunk együtt.hát majd kiderül.
ja fiam 28 hónapos.
Én tegnapra nem vártam. Tesztem negatív lett. Napközben többször volt enyhe mensis görcsöm, majd este tusoláskor rózsaszínes folyást tapasztaltam. Ma reggelre fentebb ment a hőm 2 tizedet és a melleim bedurrantak.
Mi kb. 7 éve várjuk a kis angyalkánkat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!