Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki az nem rég kezdte a babapro...

Ki az nem rég kezdte a babaprojectet?

Figyelt kérdés

Nem rég kezdtük el a párommal a babaprojectet és most reménykedem hogy összejön :))

Van olyan aki nem rég kezdett bele ?:)

2012. dec. 30. 14:59
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mi már két hónapja kezdtük el, sajnos még nem jött össze a baba. Pont karácsonykor jött meg, eléggé el voltam kenődve. A második babát tervezzük. Sok sikert!
2012. dec. 30. 15:41
 2/15 A kérdező kommentje:

nekünk első baba :) hát én karácsonykor akartam bejelenteni a nagy hírt de sajnos jóval előtte megjött :/

nembaj azóta újra reménykedem :)

2012. dec. 30. 15:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Mi is 2 hónapja kezdtük, és mi is karácsonykor akartuk bejelenteni, de nem jött össze, 14én megjött...de reméljük most karácsonykor megfogant:)
2012. dec. 30. 16:10
 4/15 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nagyon szurkolok Nektek, remélem minél hamarabb szééép csíkos tesztet produkáltok! :) Mi majd Márciustól kezdünk próbálkozni, addig még rendbe rakom a szervezetem...méregtelenítek, fogászatra megyek, meg a dokihoz kivizsgálásra! Bármi van írjatok mindenképpen! :)
2012. dec. 30. 16:29
 5/15 anonim ***** válasza:
nálunk is hasonló a helyzet:) úgy néz ki, túl szép lett volna karácsonyi ajándéknak egy pozitív teszt. nekem pont 24-én jött meg:) Mi most vagyunk a 3. hónapban. 1 hónapban megfogantam, viszont spontán elkezdtem vérezni nem várt után 3 nappal. ezt a hónapot annyira nem figyeltük, de új év , új hónap, új remény.
2012. dec. 30. 16:35
 6/15 A kérdező kommentje:
úgy van :)) remélem mindenkinek összejön és ha vmi van akkor írjatok :DDD
2012. dec. 30. 16:45
 7/15 anonim ***** válasza:

mi olyan félig-meddig elkezdtük, úgy értem, nem lenne gond, ha jönne, és ha éppen úgy talál minket a helyzet, akkor nem védekezünk, de ha kéznél van az óvszer, akkor igen:) a párom még várna egy fél évet. viszont most olyan tökéletes időzítésben vagyunk (ez az elő alkalom), hogy igazi csoda lenne:) kislányt szeretnék, és a peteérés előtt 2 nappal voltunk együtt, Karácsonykor, ha összejönne, édesanyám születésnapjára jönne kb.:) hiszek a pozitív gondolkodásban, de ha nem jön össze, akkor meg még van fél évem még jobban felkészülni, nem keseredek el:))

mindenkinek szívből drukkolok!!!

2012. dec. 30. 19:34
 8/15 A kérdező kommentje:
jól állsz hozzá a dolgokhoz :DD nekem is ilyennek kéne lennem :)
2012. dec. 30. 19:49
 9/15 anonim ***** válasza:
Most kezdtük két hónapja és karácsonykor pozitivat tesztelem. becsomagoltam,és beraktam a fa alá :)
2012. dec. 30. 20:39
 10/15 anonim ***** válasza:
utolsó, ez nagyon szép lehetett:))))
2012. dec. 30. 21:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!