Lehetek ennyire peches? :S
Figyelt kérdés
Egyszer voltunk úgy együtt a barátommal, kb két hete. Nagyon erős fejfájas, hányinger néha (de még egyszer sem hánytam), és ma fájt a jobb mellbimbóm, de a bal is egy kicsit. Vagyis még mindig fáj kb dél óta.. :(
Szerintetek baba? Vagy ha nem az, akkor mi bajom?
2012. dec. 11. 16:38
11/13 anonim válasza:
Az igaz hogy 15 éves korban még nem kellene szexelni, de ha mégis akkor már kell lenni annyi felelősségtudatnak hogy védekezni kell. Annyit azért szeretnék hozzátenni hogy két hét után , mensi előtt egy héttel még nincsenek olyan konkrét terhességi tünetek.Lehet hogy a félelmeidet beszéled be magadnak. Várd meg az időt amikor meg kellene jönnie, ha nem jön akkor csinálj tesztet, addig nincs értelme.És ha ezt megúsztad akkor legközelebb védekezz!
12/13 anonim válasza:
Sajnos lehetsz terhes egy alkalom után is. De hogy 15 évesen belemész egy ilyenbe??? Gondolom többet nem teszed, majd tanulsz ebből. Mi van a mai lányokkal?? 15 évesen én még csak csókoloztam!!! Ilyen korán még nincsneek terhestünetek!! tesztelj egy hát múlva és védekezzetek legközelebb azért van a gumi!!! a másik, meg lefekszel egy fiúval és ha nemibeteg leszel??? vagy más???
13/13 anonim válasza:
De ha tudod hogyan készül a gyerek, AKKOR MI A BÜDÖS FRANCÉRT NEM VÉDEKEZTETEK?
Mit hittél, hogy majd te pont nem esel teherbe?
Mit csinálj? Először is egy terhességi tesztet.
Ha negatív, akkor adjál hálát a jóistennek, és VEGYÉL KOTONT. Vagy inkább ne szexelj addig, míg meg nem tanulod, hogy hogy kell védekezni.
Ha pozitív, akkor meg beszéld meg anyáddal, ugyanis ha el akarod vetetni, akkor bizony kell a beleegyezése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!