Hogy lehetek ilyen peches?
Figyelt kérdés
Arról van szó, hogyha találok egy jó sorozatot, azt mindig végig akarom nézni, találok is egy jó honlapot, ahonnan le lehet szedni. Na ez így megy egy ideig, töltögetem a részeket, majd pár nap múlva megszűnik a honlap. Egyszerűen eltűnik. Ma már a sokadik ilyen eset történt meg velem, és nem mind mostanában. Na ez hogy lehet? Lekövetik a IP-met és ahova felmegyek, azt megszüntetik? :D2012. jan. 15. 19:36
1/2 anonim válasza:
Én is sokszor jártam így,,ez nagyon dühítő :D
2/2 anonim válasza:
Én azt úgy küszöbölöm ki, hogy a lehető legnépszerűbb oldalakról töltök, amik a legkisebb valószínűséggel fogják beadni a kulcsot. Ha pedig onnan is törlik a vágyott sorozatomat és minden kötél szakad, megnézem az eredeti nyelven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!