Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen létezhet? Lehetek ennyire peches?
Ilyen körülmények között fennállhat a veszélye a terhességnek? Kérlek titeket, aki tud tanácsot adni, rijon!
Még január elején a mensim 7. napján történt egy baleset, gumi szakadt, későn vettük észre, irány 72 órásért, nagyjából 24 órán belül bevettem.
Ezek után kb 6 nap mulva megjött, majd utána a "normális" időhöz képest egy 5-6 nap késéssel, azota is megjött mégegyszer normálisan, msot pedig már 3 napja késik. Nagyon aggódom, itt olvastam sok helyen, hogy akkor is lehet egy darabig menstruáció, ha fennáll a terhesség, de nem lehet ekkora szerencsétlenségem :(
Egy ideje (2-4 napja) elég erős a folyásom, ez lehet a mensi előjele? Vagy erősebb folyás csak peteéréskor van?
Azért félek még pluszba is nagyon, mert ha baj lenne sem zehetnék semmit, mert msot járhatnék 12 hétnél....
Azért egy 3 hónapos terhességnek lehetnek jelei már, nem?
Mostanában minden ok nélkül fogytam kicsit, kevesebb az étvágyam, 1-2 hete néha napközben émelygek, de ugy vettem észre inkább csak akkor, ha nagyon kifáradtam, és max kétszer fordult elő, sosem reggel inkádd délután.
A fogyás nem tünet, igaz? Inkább hizni szoktak...
Csak msotanában kedztem el idegeskedni, eddig nyugodt voltam...
Azabaj, hogy két helyen lehet itt tesztet kapni, mindkét helyen elég gyakran rokonnéni az eladó, ez kellemetlen azért :) :(
De ha nemjön meg még pár napig mindenképpen veszek valahogy...
Egyrészt a 72 órás nem 100%-os.
Viszont már többször is megjött a menzeszed, ami arra utal, hogy nem vagy terhes.
Általában ha vki terhesség alatt menstruál, az nem olyan igazi vérzés. (kevesebb pl)
De egy teszt kb 800 forint, szóval szerintem inkább menj a patikába. Legalább megnyugszol:) Sztem nem is muszáj reggeli vizeletből csinálnod, mert ha terhes vagy, akkor már annyi HCG van a szervezetedben, hogy simán kimutatja.
De nem hiszem, hogy terhes lennél:)
Köszönöm a kommenteket :)
ÉS erről a folyásos dologról tud valaki valamit, vagy hogy hol lehet utánanézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!