Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ilyen létezhet? Lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen létezhet? Lehetek ennyire peches?

Figyelt kérdés

Ilyen körülmények között fennállhat a veszélye a terhességnek? Kérlek titeket, aki tud tanácsot adni, rijon!

Még január elején a mensim 7. napján történt egy baleset, gumi szakadt, későn vettük észre, irány 72 órásért, nagyjából 24 órán belül bevettem.

Ezek után kb 6 nap mulva megjött, majd utána a "normális" időhöz képest egy 5-6 nap késéssel, azota is megjött mégegyszer normálisan, msot pedig már 3 napja késik. Nagyon aggódom, itt olvastam sok helyen, hogy akkor is lehet egy darabig menstruáció, ha fennáll a terhesség, de nem lehet ekkora szerencsétlenségem :(

Egy ideje (2-4 napja) elég erős a folyásom, ez lehet a mensi előjele? Vagy erősebb folyás csak peteéréskor van?

2010. ápr. 15. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem tuti,hogy nem vagy terhes.
2010. ápr. 15. 17:17
 2/11 anonim válasza:
Az esemény utáni tabletta nagyon be tudja zavarni a menstruációt.Vannak olyan emberek akiknek még fél év múlva sem jön meg idejében(vagy ha meg is jön,kevesebb,-több ideig tart).Én a helyedben nem aggódnék,de viszont csinálj egy tesztet hogy megnyugodj!:)
2010. ápr. 15. 17:20
 3/11 A kérdező kommentje:

Azért félek még pluszba is nagyon, mert ha baj lenne sem zehetnék semmit, mert msot járhatnék 12 hétnél....

Azért egy 3 hónapos terhességnek lehetnek jelei már, nem?

Mostanában minden ok nélkül fogytam kicsit, kevesebb az étvágyam, 1-2 hete néha napközben émelygek, de ugy vettem észre inkább csak akkor, ha nagyon kifáradtam, és max kétszer fordult elő, sosem reggel inkádd délután.

A fogyás nem tünet, igaz? Inkább hizni szoktak...

2010. ápr. 15. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
Ne aggódd túl! Inkább azért fogytál szerintem mert ezen stresszelsz. Ha megjött a tabletta után, akkor nincs baj. Ha attól megnyugodnál, akkor ugorj be holnap egy drogériába és vegyél egy terhességi tesztet, de nem hinném hogy bármi baj lenne. Az émelygés betudható a durva időjárás változásnak is, mostanában én is oda vagyok.
2010. ápr. 15. 17:30
 5/11 A kérdező kommentje:

Csak msotanában kedztem el idegeskedni, eddig nyugodt voltam...

Azabaj, hogy két helyen lehet itt tesztet kapni, mindkét helyen elég gyakran rokonnéni az eladó, ez kellemetlen azért :) :(

De ha nemjön meg még pár napig mindenképpen veszek valahogy...

2010. ápr. 15. 17:32
 6/11 anonim ***** válasza:

Egyrészt a 72 órás nem 100%-os.

Viszont már többször is megjött a menzeszed, ami arra utal, hogy nem vagy terhes.

Általában ha vki terhesség alatt menstruál, az nem olyan igazi vérzés. (kevesebb pl)

De egy teszt kb 800 forint, szóval szerintem inkább menj a patikába. Legalább megnyugszol:) Sztem nem is muszáj reggeli vizeletből csinálnod, mert ha terhes vagy, akkor már annyi HCG van a szervezetedben, hogy simán kimutatja.

De nem hiszem, hogy terhes lennél:)

2010. ápr. 15. 17:33
 7/11 anonim ***** válasza:
17.30-as vagyok. Ha ismerős vagy rokon az eladó, és nem akarsz kellemetlen pillanatokat, akkor kérd meg a barátodat vagy egy jobb barátnődet, hogy vegyen neked egyet, adj neki pénzt, és várd meg a sarkon! :) De lehet mire kiér a boltból meg is jön a menzeszed! :)
2010. ápr. 15. 17:44
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a kommenteket :)

ÉS erről a folyásos dologról tud valaki valamit, vagy hogy hol lehet utánanézni?

2010. ápr. 15. 17:50
 9/11 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom,hogy biztos nem vagy terhes.Rendesen bezavart a tabletta.Az erős folyás bakteriális fertőzésekre is utalhat,ill.menstruáció előtt vagy peteéréskor is jelen lehet.
2010. ápr. 15. 18:22
 10/11 A kérdező kommentje:
Biztos nem bakteriális, annyira azért nem erős, csak a megszokotthoz képest, és inkább ilyen vizes állagú...
2010. ápr. 15. 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!