Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetek ennyire peches, ha nem is vagyok csúnya?
Negatív emberk fújj... Halljuk ismét.
Hazudjuk azt, hogy HEJ DE JÓ KEDVÜNK VAN HURRÁ HURRÁÁ tökjól vagyunk hipphipphipp... Valaki lőjön le. Éljünk abban a hazugságban, hogy EEEEEEEJ de jó akedvünk! (Pedig nagyon nem)
Ez értelmetlen. Úgy tudtam az őszinteség fontos dolog...
Nem kell hazudni, meg szerepet játszani, de ha én egy optimista, mosolygós, beszédes ember vagyok, akkor igenis rosszul érzem magam egy pesszimista búvalb*szott alakkal.
Keressetek hozzátok hasonlót és sírjatok együtt, de ne legyen már kötelező egy életvidám embernek az idejét pazarolni valakire, akinek nincs semmi életkedve!
Már ebből a kérdésedből is kiderült, hogy miért nem szeretnek a lányok. Nem azért, mert peches vagy, hanem mert többnek érzed magad a többieknél.
"Most is volt egy tök átlagos csaj aki elutasított és összejött helyettem egy beszívott vakondal. /pff./"
Önmagadat úgy jellemezted, hogy helyes vagy, meg jól nézel ki, a másik srácot meg beszívott vakondnak hívtad. Hiába vagy helyes, hogyha nem vagy szimpatikus másoknak.
A külső megfog, a belső megtart.
Ha nagyon negatív vagy, az igen, baj. Mert a legtöbb lány azt fogja érezni, hogy rosszkedve lesz, amikkor veled van, és ő nem akar rosszkedvű lenni.
Próbálj meg olyan lányt keresni, akit ez nem zavar. Se hosszútávon nem lesz egyszerű dolgod sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!