Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan lehetek ennyire peches,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetek ennyire peches, ha nem is vagyok csúnya?

Figyelt kérdés
Kezdem azt érezni, h a lányoknak tényleg a belső a fontos, mert én nem vagyok egy szimpatikus egyéniség, egyetlen előnyöm, h elvileg /már kezdek kételkedni benne/ jól nézek ki, helyes vagyok stb. Most is volt egy tök átlagos csaj aki elutasított és összejött helyettem egy beszívott vakondal. /pff./ Ezek szerint akkor tényleg a belső számít? Én nagyon negatív vagyok, ez a baj?

2012. dec. 4. 18:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nekem baj lenne, nem szeretem a negatív személyiségeket.
2012. dec. 4. 18:43
 2/14 anonim ***** válasza:
A Normális lányoknál igen.
2012. dec. 4. 18:43
 3/14 A kérdező kommentje:
Értem, na így már érthető. De én már csak ilyen lehangolt típus vagyok, nem tudok egész nap vigyorogni és virítani mint egy bohóc.-_-
2012. dec. 4. 18:48
 4/14 anonim ***** válasza:

Negatív emberk fújj... Halljuk ismét.

Hazudjuk azt, hogy HEJ DE JÓ KEDVÜNK VAN HURRÁ HURRÁÁ tökjól vagyunk hipphipphipp... Valaki lőjön le. Éljünk abban a hazugságban, hogy EEEEEEEJ de jó akedvünk! (Pedig nagyon nem)

Ez értelmetlen. Úgy tudtam az őszinteség fontos dolog...

2012. dec. 4. 18:51
 5/14 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar, ha valaki nem mindig jókedvű, sőt, még az én alapkedvem sem jó általában. A világ nem rózsaszín csillámpónikból áll.
2012. dec. 4. 18:55
 6/14 anonim ***** válasza:

Nem kell hazudni, meg szerepet játszani, de ha én egy optimista, mosolygós, beszédes ember vagyok, akkor igenis rosszul érzem magam egy pesszimista búvalb*szott alakkal.

Keressetek hozzátok hasonlót és sírjatok együtt, de ne legyen már kötelező egy életvidám embernek az idejét pazarolni valakire, akinek nincs semmi életkedve!

2012. dec. 4. 18:57
 7/14 anonim ***** válasza:

Már ebből a kérdésedből is kiderült, hogy miért nem szeretnek a lányok. Nem azért, mert peches vagy, hanem mert többnek érzed magad a többieknél.

"Most is volt egy tök átlagos csaj aki elutasított és összejött helyettem egy beszívott vakondal. /pff./"

Önmagadat úgy jellemezted, hogy helyes vagy, meg jól nézel ki, a másik srácot meg beszívott vakondnak hívtad. Hiába vagy helyes, hogyha nem vagy szimpatikus másoknak.

A külső megfog, a belső megtart.

2012. dec. 4. 18:59
 8/14 A kérdező kommentje:
Nem ok nélkül vagyok ilyen, sajna elég sok pofont kaptam az élettől. Ez ilyen ütött kopottá tett. Megváltoznék, de nem tudok, nincs motivációm.
2012. dec. 4. 19:01
 9/14 anonim ***** válasza:

Ha nagyon negatív vagy, az igen, baj. Mert a legtöbb lány azt fogja érezni, hogy rosszkedve lesz, amikkor veled van, és ő nem akar rosszkedvű lenni.

Próbálj meg olyan lányt keresni, akit ez nem zavar. Se hosszútávon nem lesz egyszerű dolgod sajna.

2012. dec. 4. 19:02
 10/14 A kérdező kommentje:
Sejtettem, bár berozsdásodtam, azért talán még be lehet indítani a gépezetet, csak egy löket kellene. Aztán már menne. Abból következne minden. Ha valaha bárkitől bármilyen pozitív visszajelzést kapnék, talán nem lennék ilyen rosszkedvű. Megjátszani meg nemtom a víg kutyánmajmot. Mert nem az az igazi bánat, amikor sírsz, hanem amit mosolygós álarc mögé elrejtesz. Na, erre a szintre azért nem akarok eljutni.
2012. dec. 4. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!