Ha csúnya vagyok, nem lehetek boldog?
Szerintem idővel hozzáedződsz.
Én is így voltam vele sokáig. De már megszoktam, nem kesergek rajta, hogy hogy nézek ki.
Én is ezen csodálkozom amúgy, hogy hogy létezik, hogy egyáltalán barátkozni akarnak velem, meg hogy a barátaim nem fújognak tőlem. Felfoghatatlan!
Van aki eleve fotogén - ez a legkevesebb. A többiek mind nagyon-nagyon rondák vagyunk a véletlen fényképeken. Ezért gyakorolunk. Otthon a tükör előtt, hónapokon át kel gyakorolni, a kellemes beállást. :)
Mindenki így csinálja, csak mindenki letagadja. A szr képeket azonnal töröltetni kell. Tudod, hány ilyen kérést kapok? A szerintem nagyon jó képet is le kell vennem acsaládtagomról, mert megtiltja.
Aki nem fotogén, az ügyel rá, hoyg csak úgy kapják le, ha bepózolt. Ha mégis elkapják, letörölteti.
Amúgy meg, 1. szemöldökszedés 2. szempilla 3. tus, 4. a legfontosabb!!!! lehelletnyi arcpír. Ezt nem látják, mégis rengeteget számít. És lógós fülbevaló, az elvonzza a tekintetet. Vagyis:
a rövid válasz: nem. Nem lehetsz boldog, míg ezen bánkódsz. -> muszáj lépned.
I. Pózolj, pózolj, pózolj(másold le a netről)
II Smink!!
Képeket letörölttetni!!! 3 húszévesem mind ezt csinálja. Azonnal leveteti!
Dagadt vagy?
Menj el futni!
Kócos a frizurád?
Fodrász!
Csúnya az arcod?
Tanulj meg sminkelni!
Bőrhibák?
Bőrgyógyász, kozmetikus!
Nem tudsz öltözködni?
és divatblogok
Komolyan sírni és panaszkodni a legkönnyebb, fogd magad és változz meg!
Vagy rinyálj tovább és reménykedj, hogy a sok ismeretlen majd megvigasztal és hájjal kenegeti a picike kis lelked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!