Kedves sorstársak, ki az aki decemberje "nem várja"? Ti hogyan terelitek el a figyelmeteket, h ne egész nap azon gondolkodjatok, vajon sikerül (t)?
Vivien0314 igen vannak most tüneteim. Kicsi hányinger mell feszülés és ami miatt izgultam nagyon és tegnap orvosnál is voltam, hogy elkezdtem barnázni. Nincs nagy baj, csak megelőzés céljából nem emelhetek és nem lehetek a párommal együtt nem vehetek ülő fürdőt kerülnöm kell a nagyon meleg vizet meg gyógyszert kaptam.
De szerencsére a doktornő semmi olyat nem látott ami vetélésre utal. Ő a második babám lenne van már egy két éves kislányom így az emeléses dolog nehezen megvalósítható, mert őt bizony néha fel kell emelnem. De szerintem érzi, hogy segítenie kell mert tegnap is sokszor magától megoldotta a dolgokat. :) Amihez máskor segítenem kellett és felemelnem.
első vagyok
ez ma reggeli...
szerintetek? sajnos képen alig látszik,3barátnőmnek mutattam,ők egyből kiszúrták a 2.-ik csíkot,de még sem merek még reménykedni...még csak 20.-ra nem várom...
63-as vagyok aki elviekben 21.-ére nem várja.Ma nem bírtam tovább csináltam egy tesztet,igaz nem reggeli első vizeletből,hanem délután.A párom is és én is úgy láttuk,hogy halványan,de ott van a második csík.Belinkelem a képet,ti mit gondoltok?
83 vagyok.fölösleges lenne megismételnem,sajnos még aznap du. meg is jött :( hát majd legközelebb sikerül...
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!