Kedves sorstársak, ki az aki decemberje "nem várja"? Ti hogyan terelitek el a figyelmeteket, h ne egész nap azon gondolkodjatok, vajon sikerül (t)?
Sziasztok!
Nálam még mindig semmi, már 2 napja késik, pedig soha nem szokott késni a mensi.
A melleim picit fájnak és néha puffadok.
De már arra is gondoltam, hogy most később volt az ovulációm és azért nem jött még meg...:((( Pedig 28-29 napra szokott jönni, ma meg már a 30. napon vagyok és semmi előjele nincs.
Biztos megint csalódás lesz a vége és csak azért késik, mert később volt most ovulációm! :(( Pedig ilyen még nem volt sose.
R.
Hát igen nem szabad figyelni a testünk jelzéseit mert nagyon becsapósak. Én múlt hónapban totál meg voltam győződve, hogy babás vagyok, mert késett három hetet. Sajnos akkor kiderült, hogy téves riasztás volt. Ebben a hónapban viszont a Mikulás meghozta nekem a két csdíkos tesztemet. :)
Meg mondom őszintén talán ezek az utolsó napok a legrosszabbak, mert még nem tudod, hogy sikerült e de még az ellenkezője sem. Ez tipikusan türelem játék. Én ma délután hívom fel az orvosomat időpontért és remélem, hogy még idén beférek hozzá. :)
Sziasztok!
Nekem ma megjött, sajnos. De legalább tudom hol rontottuk el. Két héttel ezelőtt szombatom éreztem, hogy nagyon puffadok, fáj a hasam. Na akkor volt peteérésem, csak sajnos nem tudtunk együtt lenni, se előtte, se akkor.
Most elkezdtem mérni a hőmet és ma reggelre leesett 36-ra, 36,3-ról. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel a módszerrel összejön-e ebben a hónapban. Pont egy éve lettem állapotos, sajnos ő nem maradt velünk. Remélem 2013 a mi évünk lesz, és persze a tiétek is.
Mindenkinek nagyon szorítok!
31-es voltam
November 26-osnak: NAGYON DRUKKOLOK NEKED! Ennyi késés már nem lehet véletlen és a hőd is nagyon ígéretes, biztosan baba van a dologban! :)
Nekem pedig már 3 napja késik a mensim, még mindig semmi, hőm még fent van, melleim fájnak.
De egyébként lehet, hogy nálam később volt most ovuláció és azért csúszik a mensi...:(( Várok hát tovább.
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!