Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves sorstársak, ki az aki...

Kedves sorstársak, ki az aki decemberje "nem várja"? Ti hogyan terelitek el a figyelmeteket, h ne egész nap azon gondolkodjatok, vajon sikerül (t)?

Figyelt kérdés
Mikor fogtok tesztelni, megvárjátok, h már késsen vagy már a nemvárt előtt 2-3 nappal?

2012. dec. 3. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/90 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nálam még mindig semmi, már 2 napja késik, pedig soha nem szokott késni a mensi.

A melleim picit fájnak és néha puffadok.

De már arra is gondoltam, hogy most később volt az ovulációm és azért nem jött még meg...:((( Pedig 28-29 napra szokott jönni, ma meg már a 30. napon vagyok és semmi előjele nincs.

Biztos megint csalódás lesz a vége és csak azért késik, mert később volt most ovulációm! :(( Pedig ilyen még nem volt sose.

R.

2012. dec. 10. 11:04
 52/90 A kérdező kommentje:
Én 16-ára nem várom nekem is fáj a fejem de ez lehet az idő... de tegnap meg ma reggel is olyan érzésem volt h enyhén görcsöl a hasam, mintha meg akarna jönni, eddig semmi. Lehet h ennyire nem szabad figyelni a testünkre:)Én a héten többet dolgozom, ezért talán gyorsabban elmegy az idő, én is remélem h sikerül:) Ki ne várná nem? :)
2012. dec. 10. 12:57
 53/90 anonim ***** válasza:

Hát igen nem szabad figyelni a testünk jelzéseit mert nagyon becsapósak. Én múlt hónapban totál meg voltam győződve, hogy babás vagyok, mert késett három hetet. Sajnos akkor kiderült, hogy téves riasztás volt. Ebben a hónapban viszont a Mikulás meghozta nekem a két csdíkos tesztemet. :)

Meg mondom őszintén talán ezek az utolsó napok a legrosszabbak, mert még nem tudod, hogy sikerült e de még az ellenkezője sem. Ez tipikusan türelem játék. Én ma délután hívom fel az orvosomat időpontért és remélem, hogy még idén beférek hozzá. :)

2012. dec. 10. 15:27
 54/90 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nekem ma megjött, sajnos. De legalább tudom hol rontottuk el. Két héttel ezelőtt szombatom éreztem, hogy nagyon puffadok, fáj a hasam. Na akkor volt peteérésem, csak sajnos nem tudtunk együtt lenni, se előtte, se akkor.

Most elkezdtem mérni a hőmet és ma reggelre leesett 36-ra, 36,3-ról. Kíváncsi vagyok, hogy ezzel a módszerrel összejön-e ebben a hónapban. Pont egy éve lettem állapotos, sajnos ő nem maradt velünk. Remélem 2013 a mi évünk lesz, és persze a tiétek is.

Mindenkinek nagyon szorítok!

31-es voltam

2012. dec. 10. 16:54
 55/90 A kérdező kommentje:
Kedves pozitív tesztes gratulálok:) Kedves utolsó nagyon sajnálom, majd legközelebb biztos sikerül...ha nekünk sem jön össze, majd felteszek egy újjabb kérdést és ott is megosztjuk tapasztalatainkat mint "kedves sorstársak ki az aki januárra nem várja" címszó alatt:) De még ilyenről nem beszélek még van egy pár napom...Remélem sikerül...
2012. dec. 10. 20:09
 56/90 anonim válasza:
November 26-os vagyok:) Vettem tesztet, de még bírom:)) Péntek reggel teszt és orvos, ha addig nem jön meg. A hőm még 37 és felette mozog. Hát majd kiderül:)) Barátnőm 2 hetes késés után először negatívat, rá egy-két nappal tesztelt pozitívat. Tehát csak pozitívan:)))
2012. dec. 11. 21:14
 57/90 A kérdező kommentje:
Biztos pozitív lesz hajrá:)))
2012. dec. 11. 21:41
 58/90 anonim ***** válasza:

November 26-osnak: NAGYON DRUKKOLOK NEKED! Ennyi késés már nem lehet véletlen és a hőd is nagyon ígéretes, biztosan baba van a dologban! :)

Nekem pedig már 3 napja késik a mensim, még mindig semmi, hőm még fent van, melleim fájnak.

De egyébként lehet, hogy nálam később volt most ovuláció és azért csúszik a mensi...:(( Várok hát tovább.

R.

2012. dec. 12. 12:09
 59/90 A kérdező kommentje:
Hát csajok azt hiszem csatlakozom a negatív táborhoz...16ra nemvártam (ami még csak lesz az igaz) ma csináltam egy tesztet negatív, de ezt gondoltam h az lesz mert 16hoz még korai, de egy 20perce mintha megjönne, ez még csak olyan "valami" tehát még nem 100% még nem rendes menstruáció...ma v. holnap eldől...beágyazódásnak nem vélném mert annak már meg kellett volna történnie v mégis? Nem ringatom magam hiú ábrándokba... Vélemények?
2012. dec. 13. 10:27
 60/90 A kérdező kommentje:
azért csak utána néztem gyors beágyazódás 11-12.napon történik meg én a 11. napon vagyok... de ez még nem jelenti azt h ez nem menstruáció lesz...inkább készülök rá h megjön mint h ez csak a beágyazódás. Szerintetek?
2012. dec. 13. 10:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!