Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves sorstársak, ki az aki...

Kedves sorstársak, ki az aki decemberje "nem várja"? Ti hogyan terelitek el a figyelmeteket, h ne egész nap azon gondolkodjatok, vajon sikerül (t)?

Figyelt kérdés
Mikor fogtok tesztelni, megvárjátok, h már késsen vagy már a nemvárt előtt 2-3 nappal?

2012. dec. 3. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/90 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Én ma vagyok a 30. ciklusnapon. Tesztem negatív. Ha megjön akkor jövő hónapban én is kipróbálom az ovulációs tesztet. Rendeltem is a netről. Kíváncsi leszek mit mutat...
2012. dec. 6. 17:33
 32/90 A kérdező kommentje:
Jajj csajok valaki írjon valami pozitívat :))
2012. dec. 6. 17:35
 33/90 TeLány ***** válasza:

sziasztok. Senki se boruljon ki! Olyan sztorikat olvasni, hogy egy hetes késés után lett halvány pozitív...hol vagyunk ég attól :)

Én nekem ma fura volt, egész nap érezgettem a hasam...min ha meg akarna jönni..(14-re nem várom..)aztán kimentem a mosdóba és erős fehér váladékot találtam (bocsi...) azóta is azon gondolkodom mi lehet. Azt olvastam, hogy a luteális fázisban ez a progeszteron hormon erős megemelkedését mutatja, ez jó. :) Szóval ennyi van nálam...működök :D

2012. dec. 6. 18:13
 34/90 anonim ***** válasza:
Én 14. dpo-n vagyok kb, ma csináltam tesztet de negatív! Szombatra nem várom, de biztos vagyok benne hogy nem lesz baba, nincs olyan szerencsém!
2012. dec. 6. 18:42
 35/90 A kérdező kommentje:
TeLány hol olvastad? Én 16án nemvárom és nekem is volt ilyen, nem találok a neten olyat, h ez azt jelezné...beszúrnád ide h mit írnak? köszi
2012. dec. 6. 19:10
 36/90 TeLány ***** válasza:

[link]

"A ciklus második felében: 3 nappal a tüszőrepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhető. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás időszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. "

ím... :)

2012. dec. 6. 21:57
 37/90 anonim ***** válasza:

12-es vagyok!

Azt hiszem most sem sikerült! Vérezgetek!

2012. dec. 7. 09:55
 38/90 A kérdező kommentje:
Köszi TeLány:) Utolsó hozzászóló nagyon sajnálom, remélem ez a hónap nem peches hónap mindenkinek, mert eddig még senki sem írt pozitívat... nekem még egy hét a tesztig...
2012. dec. 7. 11:04
 39/90 anonim ***** válasza:
Ne keseredjetek el! A pici vérezgetés, meg a mensi előtti negatív teszt szerintem még belefér! Én vagyok az, akinek a 19. napon volt a peteérése, nekem most iszonyúan fáj a derekam.. Elméletileg 10.-én, LH-teszt szerint 17.-én kéne megjönnie...
2012. dec. 7. 13:31
 40/90 anonim ***** válasza:

Csatlakozni szeretnék.

Én holnapra, azaz 9-ére vasárnapra nem várom. Már 3 éve nem jön a baba, első lenne...

Most először van az, hogy nem pecsételek és nincs az ég világon semmi tünetem.

De ennek ellenére is biztos meg fog jönni, csak most nem jelez semmit a szervezetem...

Drukkolok mindenkinek, leginkább azoknak, akik már több éve várnak az első babára!

R.

2012. dec. 8. 16:05
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!