Kedves sorstársak, ki az aki decemberje "nem várja"? Ti hogyan terelitek el a figyelmeteket, h ne egész nap azon gondolkodjatok, vajon sikerül (t)?
sziasztok. Senki se boruljon ki! Olyan sztorikat olvasni, hogy egy hetes késés után lett halvány pozitív...hol vagyunk ég attól :)
Én nekem ma fura volt, egész nap érezgettem a hasam...min ha meg akarna jönni..(14-re nem várom..)aztán kimentem a mosdóba és erős fehér váladékot találtam (bocsi...) azóta is azon gondolkodom mi lehet. Azt olvastam, hogy a luteális fázisban ez a progeszteron hormon erős megemelkedését mutatja, ez jó. :) Szóval ennyi van nálam...működök :D
"A ciklus második felében: 3 nappal a tüszőrepedés után szárazságnak kell bekövetkezni. Egy héttel utána a szervezet újra krémes állagú nyálkát termel, ez 2-3 napig is megfigyelhető. Ez a nyálkatermelés a beágyazódás időszakára esik ugyan, de ezzel nem függ össze. "
ím... :)
12-es vagyok!
Azt hiszem most sem sikerült! Vérezgetek!
Csatlakozni szeretnék.
Én holnapra, azaz 9-ére vasárnapra nem várom. Már 3 éve nem jön a baba, első lenne...
Most először van az, hogy nem pecsételek és nincs az ég világon semmi tünetem.
De ennek ellenére is biztos meg fog jönni, csak most nem jelez semmit a szervezetem...
Drukkolok mindenkinek, leginkább azoknak, akik már több éve várnak az első babára!
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!