Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kedves sorstársak, ki az aki...

Kedves sorstársak, ki az aki decemberje "nem várja"? Ti hogyan terelitek el a figyelmeteket, h ne egész nap azon gondolkodjatok, vajon sikerül (t)?

Figyelt kérdés
Mikor fogtok tesztelni, megvárjátok, h már késsen vagy már a nemvárt előtt 2-3 nappal?

2012. dec. 3. 20:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/90 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem is inkább mensi lesz az, nagyon sajnálom! :(

Ma már nekem is volt egy kis piros pecsétem, így szerintem nekem is meg fog jönni, valószínűleg holnap. De legkésőbb szombaton már tényleg mensiznem kéne, mert ha még akkor se jön meg, na akkor már az gyanús lenne. De mivel ma volt egy kis piros pecsétem, így már én is feladtam! :((

Hamarosan szerintem jövök a rossz hírekkel, hogy már megint megjött több mint 3 év sikertelenség után! :((

De addigis várok...amíg nem jön meg.

R.

2012. dec. 13. 18:40
 62/90 A kérdező kommentje:
Még egyenlőre semmi majd kiderül holnap reggelre már az tutti...
2012. dec. 13. 19:41
 63/90 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 21.-ére nem várom.Már elég nehezen bírom a várakozást.Ugyan ez még csak az első próbálkozós hónap,de nagyon bízom benne,hogy sikerült. :)

2012. dec. 14. 00:07
 64/90 anonim ***** válasza:

Hogy vagy kedves kérdező, neked megjött-e már?

Nekem még mindig nem jött meg, na de majd biztos holnap fog...ma is egy piros pecsét volt 1-szer a wc papíron reggel, mikor felkeltem, azóta semmi nincs.

Nem is érzek semmit, csak annyit, hogy kicsit fájnak a melleim, fáj a fejem és néha elég furcsán beleszúr a melleimbe egészen a mellbimbóig...ez vajon mitől lehet?

A hőm még fent van, ma nagyon magas volt.

Na de holnap már tényleg ki kell derüljön, akkora már tutira mensiznem kellene. Csoda lenne ha nem jönne meg komolyan mondom, ennyi sikertelenség után!

R.

2012. dec. 14. 13:59
 65/90 anonim válasza:
November 26-os vagyok. 3 cm-es cisztám van a jobb petefészkemben, így nem terhesség, de a doki szerint ne izguljak, jól kezelhető. Van valakinek tapasztalata?
2012. dec. 14. 14:40
 66/90 anonim ***** válasza:

Kedves November 26-os!

Nekem van tapasztalatom, mert régebben nekem is volt cisztám, magától elmúlott, távozott mensivel, nem kellett vele semmit csinálni.

Az lenne a kérdésem, hogy együttlét szokott fájdalmas lenni most neked a ciszta miatt? Mert nekem amikor cisztám volt, akkor néha fájt az együttlét vagy utána be is görcsöltem.

Most viszont azért nem hiszem azt hogy nekem cisztám lenne, mivelhogy nem fáj az együttlét.

R.

2012. dec. 14. 14:50
 67/90 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Igen megjött! De már beletörődtem, majd januárban megnyitom az új kérdést, h újra megosszuk tapasztalatainkat. Remélem mindenki megírja, h mi van vele:) Nov. 26-os akkor szurkolok h minden oké legyen!!

2012. dec. 14. 16:42
 68/90 anonim ***** válasza:

1. válaszoló vagyok (na meg nem tudom még hanyadik...)

szóval nálam annyi,hogy szurkál az alhasam,néha mensi szerű fájdalom(de az ritkán),eddig is fájt a mellem,viszont ma ahogy hozzányúltam elég keménynek éreztem a bimbók környékén...ugyebár én még csak 20.ra nem várom,de nagyon reménykedem babában...(viszont ha előző hónapban fogant meg akkor meg is jött,viszont pont azt néztem,hogy mikor megjött,akkor még be sem ágyazódhatott...talán abból is lehetne valami,csak akkor már éreznem kéne kicsit többet szerintem.vagy nem?Nagyon reménykedem)

2012. dec. 14. 18:54
 69/90 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok...bocsi mégsem lehet abból semmi,mert azóta már voltam orvosnál ebben a hónapban és azt már észre kellett volna vennie.Úgyhogy mégsem...csak ebben reménykedhetek. Remélem lesz karácsonyi ajándék. :)
2012. dec. 14. 18:56
 70/90 anonim ***** válasza:

Itt vagyok, mint ígértem, jövök a rossz hírekkel, hogy megjött a mensim.

Az volt amit sejtettem is, később volt az ovulációm és ezért csúszott a mensim is. Nem is értem, miért reménykedtem hogy késés...ez nem késés volt, hanem csúszás. Hőgörbén is látszik, hogy később volt az ovulációm és ezért csúszott a mensim is! Most először fordult elő ilyen, talán ezért reménykedtem...:(

29 nap helyett 35 napra jött meg a késői ovulációm miatt.

3 év 1 hónap sikertelenségnél tartok...

Többieknek sok sikert, remélem, nektek hamarabb sikerül!

R.

2012. dec. 15. 15:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!