Kedves sorstársak, ki az aki decemberje "nem várja"? Ti hogyan terelitek el a figyelmeteket, h ne egész nap azon gondolkodjatok, vajon sikerül (t)?

Nagyon sajnálom kedves utolsó.remélem nekem sikerülni fog.
Neked pedig sok sikert a következő hónaphoz...(ezek szerint az Úr még nem látná jónak,ha baba kerülne a családba)

Sajnálom lányok, hogy nem sikerült. :(
Én csütörtökön voltam orvosnál és ott kiderült, hogy 5 hetes terhes vagyok. :)
Teljesen stimmelt az időpont amit én számoltam ki.
Mikuláskor tesztelő vagyok.
Gratulálok kedves utolsó bár én is átélhettem volna már most, de teljes lendülettel állunk a köv. hónap felé vagyis hát a mostani hónap elé...
Kedves utolsó és így h több mint 3 éve nem jön a baba voltatok már orvosnál? mert ez tényleg sok úgymond, tehát h minden rendben van mind a kettőtökkel... és becsülöm a kitartásod!!! sok szerencsét kedves sortársak az elkövetkezőkben, kedves babások gratulálok!!!

Sziasztok.Szintén az első vagyok :)
Nos változott a helyzet picit,már kb 2napja nem szurkált az alhasam, viszont ma reggel arra keltem,hogy megjött,mert úgy elkezdtem görcsölni,de semmi.A mell fájdalom/érzékenység megmaradt és ma
a közérzetem is rossz volt,unott,fáradt,éhes voltam,de nem kívántam a kaját ilyesmi... szerintetek?
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!