Kedves sorstársak, ki az aki decemberje "nem várja"? Ti hogyan terelitek el a figyelmeteket, h ne egész nap azon gondolkodjatok, vajon sikerül (t)?
Sziasztok!
Én december legelejére nem vártam és mikuláskor teszteltem egy halovány pozitívat. Jól látható de halvány. Ma akarok még egy tesztet venni, hogy erősödött e már a második csíkom. :)
Aki november 26-ra nem várta: szurkolok neked!!
Vivien aki pozitívat tesztelt: Gratulálok! Kb. én is ezt érezném, ha pozitívat tesztelnék, hogy HIHETETLEN! :)
Rólam annyit, hogy mára nem vártam és lássatok csodát: nem jött meg! Pedig soha nem szokott késni 1 napot se!
Na de lehet, most késik, tuti nem baba, hiszen már 3 éve nem jön össze, miért lenne most szerencsém??
Várok tovább, biztos, majd holnap fog és ezúttal késik, most először a mensim...
Tünetem csak annyi, hogy picit fájnak a melleim.
R.
Aki nov. 26-ára nem várta csak annyit tudok írni: AZTAAAA nem semmi, h eddig bírtod, én biztos hamarabb fogom nem bírok annyit várni...
Vivien GRATULÁLOK ez fantasztikus :) mondtam én
Kedves utolsó szurkolok a pozitív teszthez!
Lassan eljön az én időm is:)
Sziasztok. Mivel nekem rendszertelen a mensim, csak kb tudom meghatározni, hogy mikor jön meg (átlagban 38 naposak), igy a jövőhét végefelé nem várom. Tüneteim csak annyi volt, hogy tegnap óta fáj a petefészkem, hol jobb hol bal oldalt. Másfél hete úgy érzem magam mintha meg lennék fázva, orrom be van dugulva és gyakran járok pisilni.
Ma a túrós zserbótól hányingerem volt, pedig imádom, nem is izlett úgy igazából. Alig ettem ma és fel vagyokk fúvódva. Nem akaorm bebeszélni magamnak, hogy terhesség, mert félek az újabb csalódástól. Elvileg a 9. dpo-n vagyok. Hőm ingadozik.
Sonia.
Gratul a pozi teszhez! :)
Nálam nem is tudom mi van..Egy olyan 4-5 napja be van dugulva az orrom, de nem vagyok beteg semmim nem fj. Melleim kicsit érzékenyek. Ma éjjel arra ébredtem, hgyo fáj a fejem..ritkán szokott nagyon..De nem lettem beteg. Olyan jólenne ha sikerülne..kicsit el vagyok már kámpicsorodva 6 hónapja semmi...azt hittem egyszerű lesz. Egészségesek vagyunk én mozgok, nagyon odafigyelek mit eszek, nem alkoholizálok, sose szívtam elegy slukk cigit se...erre ez van...most lefoglaltam magam..de a karácsonyi otthon létet...bambulni a tévét...nem tudnám lekötni magam semmivel...de ez van...ha ez a hónap is lufi, akkor jövő hónapban veszek LH teszteket, hogy úgy is megnézzem jó napokon gondolom e a termékenységemet. Aki 14 körül nem várja az hogy érzi magát? Megérzések? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!