Ha nem vagyok rosszul a kávétól akkor tuti nincs baba?
Figyelt kérdés
Csak mert a koraterhesség egyik jele sokaknál, hogy hányingerük volt az addig imádott kávéjuktól! Nekem nincs, simán megiszom pedig már a 9dpo-n vagyok...vagy hülyeséget mondok??2012. dec. 1. 21:14
1/12 anonim válasza:
Dehogyis.. Én iszom is, és jól is esik. S így volt az előzőnél is. Sőt nem is hánytam egyszer sem. :O ;)
Lille/33L
2/12 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó. :) MAjd hétfő reggel tesztelek, hátha...
2012. dec. 1. 21:17
3/12 anonim válasza:
Sok köze van a két dolognak egymáshoz. :D
4/12 A kérdező kommentje:
PErsze miért pont most jönne össze, már lassan két éve várunk rá....viszont vannak más jeleim, csak ez a kávé dolog elgondolkodtatott...
2012. dec. 1. 21:20
5/12 anonim válasza:
Ugyanmár... én a szeretett hagymától voltam rosszul, a kávéval kapcsolatban nem volt semmilyen más érzése, mint azelőtt.
6/12 anonim válasza:
Inkább úgy írjad, hogy: "Miért pont most ne jönne össze?" :) Pozitív gondolkodás! Ha sikeres volt, akkor mostanság ágyazódik be. Ilyenkor még nincs tünet. Én még most sem irtózom a kávétól, pedig tegnap óta tudom, hogy babám lesz! :) 7 (!!!) év várakozás után! Remélem nem jön a jövőben sem a hányinger! Szóval nyugodtan reménykedhetsz! ;)
7/12 anonim válasza:
"PErsze miért pont most jönne össze,"
Mert mirét pont ne?
Nincs pesszimizmus! Szigorúan tilos! ;)
Lille
8/12 anonim válasza:
Ez nem jelent semmit :) Én a 6. hétig semmitől nem undorodtam.
9/12 anonim válasza:
Első két terhességemnél felfordult a gyomrom tőle. A harmadiknál majd meg vesztem a kávéért.
10/12 anonim válasza:
Első terhességemnél napi 4-5 bögre (koffeinmentes) kávét itttam, annyira kívántam, most meg a gondolatától undorodom ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!