3-4 nap van a NEM vártig. Ma rosszul lettem, majdnem elájultam. Párom beleélte magát, hogy tuti baba, de ilyen hamar még kizárt ilyesfajta terhességi tünet ugye?
Nem feltétlenül, sőt nagyon is lehetséges de még tényleg ne éljétek bele magatokat. Mondjuk gyanús ha elötte nem volt jellemző.
csak a + teszt és az uh a biztos.
azért ++++
Eszembe se jutott teztelni,nem vagyok híve a lőjjünk el 10 tesztet minden hónapban dolognak.
A vérnyomásom megmértem,az jó volt,enni ettem,mert a vércukrom amúgy le tud esni hirtelen,tehát nem szokatlan az ilyen rosszul lét,de biztos nem ezektől.Azthiszem az időjárás,mert nagyon fáradt vagyok egész nap.
Nagyon drukkolok, hogy baba legyen a dologban! Viszont nem jó, ha beleélitek magatokat, mert annál nagyobb a csalódás, ha mégsem :-(
Én pl. addig szinte el sem hittem, amíg nem láttam uh-n, hogy jó helyen tapadt meg. Aztán a szívhangot vártam.. aztán a 12 hét végét.. :-) Onnan már kezdtem elhinni, hogy talán nem lesz baj.
Most már 34 hetesen aránylag nyugodt vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!