Ketteske kérdése:
Lehet ez baba? 7 napom van a nemvártig, a méhemnél érzek apró nyilallásokat, illetve nyomást. Lehet ez baba? Lehet ez terhességi tünet?
Figyelt kérdés
Olyan furi érzés. Még csak most kezdtem figyelni a testem jelzéseire, ilyet még sosem tapasztaltam, szerintetek?2009. okt. 28. 18:58
1/2 anonim válasza:
Lehet bizony! Nekem is ilyen volt, mikor terhes lettem 10 hónap próba után, de nem maradt meg, de nem a ,,görcsöktől,,ment el.
2/2 anonim válasza:
Lehet baba - és lehet, hogy nem baba. Igazság szerint ha még egy heted van a nemvártig, akkor még a legfelkésuültebb orvosk sem tudják megmondani, hogy mi van. Te is csak utólag tudsz majd következtetni rá, hogy ez a nyilallás azért volt, mert...
Mi 3 ciklusban próbálkoztunk a babával. Az első két ciklusban a beágyazódás környékén volt nyilallásom, húzó alhasi fájdalmam, még pecsételő vérzésem is. Biztosra vettem, hogy ez baba lesz. De nem volt baba. A harmadik ciklusban nem volt tünetem, ellenben babás lettem.
Azt akarom ebből kihozni, hogy ne áltasd magadat, ilyen korán bármilyen tünet bármit jelenthet. Bírd ki még egy hétig türelemmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!