Utalhat a baba nemére az hogy valaki terhesség elején, alatt hányós, rosszul van?
Nővéremnek két fia van. Egyiknél semmi baja nem volt, első tünete annyi volt, hogy megmozdult a baba, a másik kisfiánál már a mensi előtti napon is hányt, egészen a 15. hétig, fel sem tudott kelni az ágyból, olyan rosszul volt. Mégis egyneműek a gyerekek.
Nekem lányom van, nem volt semmi bajom. Most az az első, hogy nő a hasam, és rugdos a kislányom :)
Nem lehet következtetni ebből, mindenkinek másképp reagál a szervezete a hormonra, minden terhesség más.
21 hetes kismami
Szia!
Ha a saját példámat nézem, akkor egyértelműen NEM. Mindkét terhességem elején szörnyen rosszul voltam. A fiammal kórházban is voltam kiszáradás miatt. A második babánk 99%, hogy kislány lesz (pénteken tényleg kiderül), de vele is nagyon rosszul voltam. Sikerült "megbeszélni" vele, hogy talán el kéne kerülni a kórházat. Már nagyon rezgett a léc, újra kiszáradás miatt.
Én is próbáltam statisztikát csinálni ebből, de sajnos kudarcba fulladt: mondjuk 1 kislánnyal nem volt rosszul és 1 kisfiúval nagyon rosszul volt a kismama.
De többségében a kislányos kismamák rosszabul voltak. Ezt tudományosan úgy próbálták megmagyarázni, hogy a nő a női testet nehezebben fogadja el...
Hányadik hétben jársz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!