8 nap van a nemvártig de nagoyn rosszul vagyok elképzelhető hogy baba miatt. Ha szeretkezünk a párommal lehet valami baj ha babás vagyok?
Te vagy az aki egy másik kérdést is feltett. Én meg az a másik lány, akinek szintén 8 nap van a nemvártig és énis érzek hasonló dolgokat mint te, csak nincs hányingerem.
Én nekem csak 36,6 a hőm, így nem vagyok biztos benne, hogy megvolt az ovum. Mert alaphőm az olyan 36,5 amúgy...tehát épp hogy felette van. De amikor felment, akkor 36,4-ről ment 36,7-re. Pár napig 36,7-en állt, de most pár napja meg csak 36,6...
Utolsó: tesztelés napján 36,6 volt a hőm, semmi esélyt nem adtam magamnak, pedig terhes voltam!! Remény az van, ne add fel.
Nem lehet baj, ha babás vagy és szeretkezel, még korai nagyon. Ha fáj, az viszont vagy méhszájseb lehet, de ha ez kizárható akkor esetleg valami gyulladás vagy fertőzés gyanú áll mögötte. Nekem ugyanez volt a bajom kb. egy éven át, soha nem találtak semmit amikor panaszkodtam a nődokinál, aztán lapart csináltak és kiderült, hogy kismedencei gyulladásom van. Műtét óta nem fáj szex közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!