3 babámat várom juli 29-én volt az ut menszeszem voltam már dokinál eddig minden rendben. Az első 2-vel is voltak rosszulléteim de a 3 baba más főleg du-tán vagyok rosszul hányinger puffadás álmosság ti hogy birjátok?
Szia!
Én is a 3. babámat várom,tegnap töltöttem a 14.hetet:))
Egyik gyerekkel se volt semmi bajom.de ez a kismanó az elején nem birt magával,folyamatos rosszullét,hányni nem hánytam,de nagyon rossz volt,volt hogy szinte egész nap tartott.
Aztán csökkent,a fáradtság és aluszékonyság a mai napig fennt áll,életemben nem aludtam és feküdtem ennyit:))
Lehet a kor is számit,mert 35 éves vagyok,de ez a terhesség teljesen más mint a többi.Most elmultak a rosszullétek,most jött a légszomj és a szivdobogás:))
Mindig van valami,de legalább érzem hogy itt van velem:))
Szia!
Sajnos még nem tudta megmondnai a doki a 12 hetes uh-n.Korai volt még....1-én megyek ujra hozzá,rákérdezek hátha,akkor leszek 15+6 elvileg uh méretek szerint,amugy meg 15+2:))
Neked tippeltek már?
Első vagyok:)
Nekünk clostis baba és a peteéréskor 3 napig beleadftunk mindnet hogy végre sikerüljön:))
Igy nemt udok tapasztalatokat irni sajnos.Kislány párti vagyok,a férjem meg pont az ellentetje:))
De még nemt udjuk mi lesz,majd remélem hétfőn már kiderül:))
15 hetes vagyok most:)
ismét 2. vagyok. Én még csak a 8 hétbe most lépek...de a rosszullétek nem szűntek, hanem erősödtek. A kérdezőhöz csatlakozva, minden nap délután/estefelé erősödik, és már lassan nem bírom, olyan kimerítő érzés :( A terhes vitaminoktól is rosszul vagyok :( így most csak multivit. pezsgőtablettát iszok, mert az nem irritálja a gyomrot, és kiegészítem folsavval, hogy meglegyen a 800 mikrogramm/nap.
Én eddig nem híztam, maradtam a súlyomban.
Még jó, hogy éjszaka tudok aludni, mert nappal még mindig fáradt vagyok, és ideges. A két fiam is szenved tőlem, de kibírjuk vhogy.
Nektek változott a helyzet a rosszulléttel? Csökkent? Mi segített hozzá? Vagy magától elmúlik? Már nagyon örülnék ha egyszer egy nyugodt estm lehetne, amikor nincs émelygés, hányinger! :(
Nekem olyan, mintha vmi marná a gyomromat, de nem gyomorsav hanem vmi más...ezek a hormonok? Szörnyű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!