Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges terhesség? Tanácsta...

Lehetséges terhesség? Tanácstalan vagyok.

Figyelt kérdés

Tudom, hogy megbízható információt csak orvos adhat, de oda csak a jövő héten jutok el. Elég ideges vagyok, jó volna tudni már valamit. Nos, a történet a következő:

Október 27-én jött meg a menstruációm, november 4 és 14 között történtek olyan dolgok, ami miatt szóba jöhet terhesség, bár minimális az esélye, de megvan... Tegnap elkezdtem vérezni, nem hasonlított a menstruációs vérzéshez, rövid ideig tartó pecsételő vérzés volt, ami ma újra jelentkezett. Pár nappal a vérzés megjelenése előtt premenstruációs tüneteim jelentkeztek, amik szintén tartanak még. Nov.15-én 16-án magas lázam volt, hányingerrel és szédüléssel kísérve, majd nőgyógyászati problémákat észleltem, ami indokolná a vérzést, de a prementruációs tüneteket nem... A sok "tünet", probléma miatt nem tudom, gyanakodjak-e babára. Tesztelni sajnos pár napig biztosan nem fogok tudni...

Üdv Mindenkinek,

Timi

2012. nov. 20. 16:40
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor ezek szerint ezzel a nőgyógyászati problémával nem voltál orvosnál?

Vagy azzal voltál és közbe jött ez a probléma?

Minden képen el kell menni orvoshoz, mert innen neten keresztül nem tudok reális tanácsot adni.

Viszont az én véleményem szerint nincsen terhesség csak mivel beteg voltál és nőgyógyászatilag voltak problémák azt érzed és ebből van a vérzés gondok. Főleg ha még nem rég vagy még nem gyógyultál ki belőle.

2012. nov. 20. 16:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Mivel, amikor történtek "olyan dolgok", éppen peteérésed volt, ezért bizony lehetsz terhes! De pontosan mi történt? Nem védekeztetek? Nem akarlak, elkeseríteni, de amikor én terhes lettem, előtte október 26-án volt mensim, november 11-én védekezés nélkül együtt voltunk a párommal, peteérésem volt, de jelentkeztek a mensi tünetei, pár napig volt pecsételés, azt hittem ciklus, d elmúlt, utána megint jelentkezett, megint elmúlt. Jött a hányinger a mensi elmaradása után 2 héttel, teszteltem és pozitív lett, azóta van egy 3 és fél hónapos kislányom. Szerintem mindenképpen tesztelj, amint tudsz. Terveztétek a babát? Jó lenne tudni, hogy pontosan mi történt?
2012. nov. 20. 17:01
 3/5 A kérdező kommentje:

Sziasztok, köszi a válaszokat!

Az "olyan dolgok" kiszállásos (nem) védekezést jelentenek. Nem jellemző rám, de na... Nem kezdem magyarázni. 3hónapja tartó távkapcsolatom van, nemsok időt töltöttünk együtt, kapcsolatom előtte 2évig nem volt, ezért gyógyszert sem szedtem. Ennek ellenére komolynak érzem a kapcsolatot, nem ejtene kétségbe az sem, ha babó érkezne. Vagyis abból a szempontból igen, hogy az anyagi helyzet nem lenne a legmegfelelőbb. De ha állapotos vagyok, elvetetés szóba sem jöhet!

Hogy a másik kérdésre is válaszoljak: Még egyáltalán nem voltam orvosnál, a nőgyógyászati gondok miatt terveztem, csak azóta jött a vérzés is, ami miatt nyugtalanabb lettem...

2012. nov. 20. 17:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Első válaszoló vagyok. Akkor nagy az esély, hogy a hormonok játszanak veled.

Minden képen orvoshoz kell fordulnod. Nem tudom, hogy melyiket tudod megejteni a tesztelést vagy az orvoshoz menést.

2012. nov. 20. 17:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Orvoshoz jövő héten megyek, tesztelni elvileg tudok már a héten, de nem tudom, nem korai-e még.
2012. nov. 20. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!