5 napja késik, rendszeresen tapasztalok görcsöket kis időkre. Tanácstalan vagyok: ciszta vagy terhesség?
Szia, nem tudom, de csinálj tesztet, 5napos késénél már ki kell mutassa reggeli veizeletből, ha negatív se ciszta, se baba, akkor majd megjön, de azért írtam ezt neked, mert a terhességi tesztek cisztánl is "hamis pozitív" eredményt okoznak.
És bármi is a teszt eredménye, kérlek menj dokihoz.
Szia!
Szerintem ha kb. 8 napig nem jön meg tesztelj esti vizelettel és ha az pozitív akkor tuti a terhesség.
Én ugyanebben a cipőben jártam, fájdogált a hasam és mindig csak azt hittem hogy ez azért van mert meg fog jöni. Aztán teltek múltak a napok és 8 nap után este csináltam egy tesztet ami pozitiv lett. Majd következő este megint egyet. Mindkettő pozitiv lett. Elmentem dokihoz és kiderült baba is van meg ciszta is. A babát nehezen vette észre mert a ciszta nagyobb volt mint a magzat. A ciszta azóta felszívódott.
Üdv: 16 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!