A próbálkozások óta mindig előjel nélkül megjön a havim, de kb. 7-8 nappal korábban, mint ahogy kellene. 28 naposak voltak a ciklusaim. Ma is megjött pedig 16 -án kellett volna neki. Tanácstalan vagyok! Lehetséges, hogy a terhesség okozza?
Decemberben és januárban is próbálkoztunk a babán, nem görcsösen, csak nem védekeztünk egyszer sem, mindig a középidőben csináltuk 2naponta. Decemberben egy hirtelen jött éles fájdalmat éreztem a méhemnél. Sajnos februártól nem tudtunk, mivel azóta külföldön van a párom.
A próbálkozások óta mindig előjel nélkül megjön a havim, de kb. 7-8 nappal korábban, mint ahogy kellene. 28 naposak voltak a ciklusaim. Ma is megjött pedig 16 -án kellett volna neki. Teljesen felborult a ciklusom a próbálkozások óta. Kb. 2 hete (esetleges terhesség 3 hónapjában) azt vettem magamon észre, hogy a pocakom meg a mellem folyamatosan meg van duzzadva, a derekam gyakran fáj, le akar szakadni, mindig a fáradság gyötör. Még január végén csináltam 2 tesztet, de negatív lett. Nem tudom most mit tegyek.
Lehet, hogy a terhesség az oka a mégis megjön, de sokkal korábban tünetnek?
Kérlek titeket, ha tudtok segítsetek!
Előre is köszönöm!
Szia! Nem valószinű hogy terhes vagy ha menstruálsz. De ha ilyen menstruációs zavarok lépnek fel, akkor el kell menni orvoshoz, pláne ha gyereket szeretnétek. Csak ő fogja tudni megmondani hogy mi a baj - ha baj van.
Sok egészséget kivánok!
A legbiztosabb segítséged a mostani terhességi teszt.
Ha ez most pozitív , nagy az esélye , hogy terhes vagy. A menstruációval az a probléma , hogy hasonló "tüneteket" okoz , mint a terhességi tünetek , mivelhogy egy spontán folyamat. (pl. haspuffadás, rosszullét, fáradtság).
Köszönöm a válaszokat!
Ma délután irány a patika és este tesztelek. Remélem sikerül!
Szia. Ha megcsináltad a tesztet megtennéd hogy beírsz hogy sikerült e?Nagyon kíváncsi vagyok.Sok sikert!
Ui.:a 3. válaszoló
Szia 3.válaszoló!
Megcsínáltam este a tesztet, de sajnos negatív lett. :(
Úgy gondolom, hogy a korai menzesznek valami más kiváltó oka lehet, kezdek aggódni, irány a nődoki. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!