Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Biokémiai terhesség tanácstala...

Biokémiai terhesség tanácstalan vagyok tudok valamit tanácsolni dokit, inzézményt hogy hova menyjek?

Figyelt kérdés
Most volt a 3. lombikom mind a három biokémiai terhességgel zárult a 2. és a 3.-nál a vérvételen azt mondták sikerült a 2. nál rá kétnapra már 3,4-re csökkent a hcg-m. most a 3. lombiknál az eredmény 79.4 hcg ma voltam ultrahangon mert egy hete derült ki a remek hír erre ma újabb csalódás útrahangon nem lehet látni semmit a hcg 160.3 tehát valamit emelkedett de az kevés. Miért van mindíg ilyen vége azt mondta a dokim lehet hogy genetikai problémánk van de voltunk kromoszóma vizsgálaton és ott minden ok volt. tudok valamit tanácsolni dokit, inzézményt hogy hova menyjek?
2012. ápr. 17. 13:08
 1/10 anonim ***** válasza:
53%
Nem elkeserítésképpen írok.Annyira sajnállak, és minden olyan párt, aki így szenved, hogy babája lehessen.Mi fiatal szülők vagyunk, nekem úgy van két babám, hogy mindkettővel ugyanaz az utolsó menzeszem első napja, egy nap különbséggel születtek.Nem kellett dolgozni rajta.El sem tudom képzelni, milyen szörnyű lehet.Tudom, hogy nem válasz a kérdésedre.Sok sikert !!!
2012. ápr. 17. 13:25
 2/10 anonim ***** válasza:

Az, hogy a hcg szint emelkedik, csak jót jelent. A dokid meg szerintem azért nem lát még semmit, mert nagyon korai még a terhesség. Sok esetben a 6. hétig észre veszik, vagy cisztának nézik. Szerintem próbálj megnyugodni (tudom, mondani könnyű, de semmi jót nem teszel vele, ha idegeskedsz, szedj magnéziumot, az nekem is segít általában) és ne stresszeld magad. Intézményt vagy dokit sajna nem tudok ajánlani, de remélem más igen.

Elnézést, hogy nem úgy segítettem, ahogy vártad, csak próbállak megnyugtatni. Nálam is sok probléma merül folyton, tapasztalatból írom, hogy nyugi.

2012. ápr. 17. 13:27
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos meg kell cáfoljam a 2. választ.

Szerintem kérdező is van olyan tapasztalt (sajnos), hogy tudja, a hcg szint kétnaponta kb. megduplázódik. Nekem a 28. napon 64 volt, 48 óra múlva 142.

Vagyis múlt héten 79, most pedig 160 nem túl jó eredmény.

A kérdésre válaszolva, mi a Nyírőbe jártunk Dr. Fülöphöz, 3,5 év után az első beavatkozás sikeres volt, a fiam már elmúlt 2 éves. Barátnőm is hozzájuk jár (korábban 2 évet vesztegetett el más orvosokra), és szintén az első beavatkozásból 15 hetes terhes. Szóval nagyon tudom ajánlani őket!!!

Te hová jársz egyébként?

35 évesek vagyunk, tudom hogy a kor is számít.

2012. ápr. 17. 13:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én már nem ideges vagyok csak elkeseredett. az hogy a hcg emelkedett jót jelenthet de sajna most már több mint 1000-nek kellene lennie tehát alacsony a korához képest. Köszönöm a bíztatásokat jól esik :-)
2012. ápr. 17. 13:41
 5/10 A kérdező kommentje:
Mi most a BMC-be járunk a lombikokat ott csinálták Zeke József a kezelőorvosom őt Fülöp vilmos ajánlotta előtte nála voltam Ő nagyon sok vizsgálatot megcsinált szóval lassan már nincs ok hogy miért nincs baba ezért vagyok elkeseredve de megnézem amit írtál köszönöm
2012. ápr. 17. 13:50
 6/10 anonim ***** válasza:

3. vagyok.

A Nyírőben (Róbert Károly Magánklinika) Dr. Fülöp Istvánhoz jártunk, a másik Fülöpöt nem ismerem.....

Ne keseredjetek el, mi is évekig járkáltunk fűhöz-fához, kiderült pajzsmirigy, IR, 0 progeszteron, mégis lett egy gyönyörű kisfiunk!

2012. ápr. 17. 14:08
 7/10 anonim ***** válasza:

Szeretném megkérdezni, hogy volt-e inzulinrezisztencia vizsgálatod? Mert nálam az okozott lombiknál biokémiai terhességet. A magas inzulin gátolja a beágyazódást és hiába indul el, nem fejeződik be.

Egyébként meg ne mondj még le erről a babáról, még beindulhat! Drukkolok nagyon. Viszont ha mégsem sikerülne, mindenképp nézess egy IR-t.

2012. ápr. 17. 14:13
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen nekem is IR-em van és már majdnem egy éve szedem a gyógyszert és diétázom hozzáteszem 173 cm vagyok és 49 kg. akkor magas a prolaktinom arra is évek óta szedek gyógyszert van trombofili hajlamom arra is szedem az aspirin protecktet és a fő gond a sperma elleni antitestek ami ICSI eljárással van megoldva hát ennyi. ezenkívül hormonok rendben, kromoszóma vizsgálat rendben, immunpanel rendben idegrendszer kevésbé rendben :-) szóval a problémákat már rég tudjuk és kezeljük is elvileg jók az értékek
2012. ápr. 17. 14:24
 9/10 A kérdező kommentje:
ja és jövőhónapba leszek 28 éves. a gynevack injeciót is beadattuk ..... ja rubeola, clamydia, hsg rendben egyedül mág laporoszkópiám és méhtükrözésem nem volt de az endometriozist és a pco-t kizárhatjuk
2012. ápr. 17. 14:28
 10/10 Manka68 ***** válasza:

Szia!

Akkor ezt a kettőt még érdemes lenne megnézetned. Inkább egy kisműtét (mindkettőt meg tudják csinálni egyben), mint még több csalódás. Nekem a meddőségis dokim ajánlatára (kaptam papírt, hogy milyen vizsgálatokat kell elvégezni) a saját nőgyógyászom csinálta meg egy egynapos klinikán.

2012. ápr. 17. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!