Biokémiai terhesség tanácstalan vagyok tudok valamit tanácsolni dokit, inzézményt hogy hova menyjek?
Az, hogy a hcg szint emelkedik, csak jót jelent. A dokid meg szerintem azért nem lát még semmit, mert nagyon korai még a terhesség. Sok esetben a 6. hétig észre veszik, vagy cisztának nézik. Szerintem próbálj megnyugodni (tudom, mondani könnyű, de semmi jót nem teszel vele, ha idegeskedsz, szedj magnéziumot, az nekem is segít általában) és ne stresszeld magad. Intézményt vagy dokit sajna nem tudok ajánlani, de remélem más igen.
Elnézést, hogy nem úgy segítettem, ahogy vártad, csak próbállak megnyugtatni. Nálam is sok probléma merül folyton, tapasztalatból írom, hogy nyugi.
Sajnos meg kell cáfoljam a 2. választ.
Szerintem kérdező is van olyan tapasztalt (sajnos), hogy tudja, a hcg szint kétnaponta kb. megduplázódik. Nekem a 28. napon 64 volt, 48 óra múlva 142.
Vagyis múlt héten 79, most pedig 160 nem túl jó eredmény.
A kérdésre válaszolva, mi a Nyírőbe jártunk Dr. Fülöphöz, 3,5 év után az első beavatkozás sikeres volt, a fiam már elmúlt 2 éves. Barátnőm is hozzájuk jár (korábban 2 évet vesztegetett el más orvosokra), és szintén az első beavatkozásból 15 hetes terhes. Szóval nagyon tudom ajánlani őket!!!
Te hová jársz egyébként?
35 évesek vagyunk, tudom hogy a kor is számít.
3. vagyok.
A Nyírőben (Róbert Károly Magánklinika) Dr. Fülöp Istvánhoz jártunk, a másik Fülöpöt nem ismerem.....
Ne keseredjetek el, mi is évekig járkáltunk fűhöz-fához, kiderült pajzsmirigy, IR, 0 progeszteron, mégis lett egy gyönyörű kisfiunk!
Szeretném megkérdezni, hogy volt-e inzulinrezisztencia vizsgálatod? Mert nálam az okozott lombiknál biokémiai terhességet. A magas inzulin gátolja a beágyazódást és hiába indul el, nem fejeződik be.
Egyébként meg ne mondj még le erről a babáról, még beindulhat! Drukkolok nagyon. Viszont ha mégsem sikerülne, mindenképp nézess egy IR-t.
Szia!
Akkor ezt a kettőt még érdemes lenne megnézetned. Inkább egy kisműtét (mindkettőt meg tudják csinálni egyben), mint még több csalódás. Nekem a meddőségis dokim ajánlatára (kaptam papírt, hogy milyen vizsgálatokat kell elvégezni) a saját nőgyógyászom csinálta meg egy egynapos klinikán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!