Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tanácstalan vagyok. PMS vagy...

Tanácstalan vagyok. PMS vagy terhesség?

Figyelt kérdés

Nem tervezünk baabát, de ha becsúszna örömmel várnánk :)

(megszakításos módon szeretkezünk, aug. 9-én volt az előző menzeszem, miután elmúlt többször együttvoltunk)

25-e óta fájdogál az alhasam, néha tompa nyomást érzek, néha meg apró szúró fájdalmat. Gyakori vilezési ingerem van, nagyobb az étvágyam, mindennap fáj a fejem, álmosnak, fáradtank érzem magam, viszont szept.10-e körül kéne megjönnie.

Ezek a "tünetek" elvileg lehetnek a menzesz elötti jelek is... Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat! :)

2010. szept. 1. 12:17
 1/8 anonim ***** válasza:

Így van ahoy írod, ezek lehetnek mindkettő tünetei szóval nem fogsz biztosabbat tudni csak ha a kövi menzesz körüli napokban csinálsz egy tesztet.

Persze lehet tippelgetni hogy melyik, de 50-50% az esély, nekem 4. hónapban sikerült a baba és mind a 4 hónapban ugyanazokat éreztem mint amikor meg kéne jönnie.

2010. szept. 1. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:
Ebből még bármi lehet.Én is görcsöltem fájt a mellem,mintha meg akarna jönni,de már egy hete késett.A tesztem pozitív lett.Várj még amég neked is késik legalább egy hete,és csinálj majd egy tesztet.Addig meg vigyázz magadra.
2010. szept. 1. 12:20
 3/8 A kérdező kommentje:

Azért köszönöm a válaszokat... mindenképp várnom kell.

Nekem az a furcsa, hogy eddig soha nem fájt a fejem mielött megjött volna, meg ennyi idővel elötte semmit sem éreztem, még hasfájást sem. Lehet csak a hormonjaim játszadoznak.

Azért köszönöm a válaszokat... mindenképp várnom kell.

Ti is vigyázzatok magatokra :)

2010. szept. 1. 12:35
 4/8 anonim ***** válasza:

Szia! Írd már meg hogy nálad mi lett az eredmény. Ugyanis én is hasonló helyzetben vagyok. 8.-án volt legutóbb (érthetetlen módon öt nappal hamarabb jött meg. még soha nem csinált ilyet)Nekem is kb 24-25.-e óta vannak nem megszokott tüneteim. Azóta szinte egyfolytában éhes vagyok, 4-5napja nagyon sűrűn kell pisilnem.És ma ébredés után nem sokkal enyhe hányingerem volt. Ezekből még soha egyik sem fordult elő . Tehát én is nagy érdeklődéssel várom hogy mi lesz:)

Sok sikert neked ( is:) )!

2010. szept. 2. 10:43
 5/8 A kérdező kommentje:

Szia' Megírom mindenképp :)

Bár szerintem ebből mensi lesz... van egy olyan érzésem...

Igaz nem volt tervben, de már kezdtem beleélni magam, hogy anyuka leszek...de lehet mégsem :(

Kívánom Neked, hogy pozitív teszted legyen!

Szép Napot!

Üdv.: Tina

2010. szept. 3. 11:18
 6/8 A kérdező kommentje:

Sajnos nem lesz bébi... :(

De remélem Neked igen :) Ha gondold, írd meg, hogy veled mi lett?! Addig is vigyázz magadra!

2010. szept. 8. 11:14
 7/8 anonim ***** válasza:

Nálam is menszesz lett:( Már vasárnap megjött, csak megírni sem volt kedvem.:( Bocs.

Viszont azt nem tudom, hogy az megszokott-e hogy menszi alatt szurkál a petefészek. Nekem még nem volt ilyen, de most szurkál.Leginkább a jobboldalon. Áh! Nem is érdekel.:( Annyiszor voltam már úgy, hogy "Na most! Ilyen tünetek még soha nem voltak." De mégis semmi.:(

2010. szept. 8. 19:07
 8/8 A kérdező kommentje:

Sajnálom :(

De biztos vagyok benne, hogy nemsokára összejön :) én drukkolok Neked! :)

2010. szept. 11. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!