Tanácstalan vagyok. PMS vagy terhesség?
Nem tervezünk baabát, de ha becsúszna örömmel várnánk :)
(megszakításos módon szeretkezünk, aug. 9-én volt az előző menzeszem, miután elmúlt többször együttvoltunk)
25-e óta fájdogál az alhasam, néha tompa nyomást érzek, néha meg apró szúró fájdalmat. Gyakori vilezési ingerem van, nagyobb az étvágyam, mindennap fáj a fejem, álmosnak, fáradtank érzem magam, viszont szept.10-e körül kéne megjönnie.
Ezek a "tünetek" elvileg lehetnek a menzesz elötti jelek is... Előre is köszönöm a segítséget és a válaszokat! :)
Így van ahoy írod, ezek lehetnek mindkettő tünetei szóval nem fogsz biztosabbat tudni csak ha a kövi menzesz körüli napokban csinálsz egy tesztet.
Persze lehet tippelgetni hogy melyik, de 50-50% az esély, nekem 4. hónapban sikerült a baba és mind a 4 hónapban ugyanazokat éreztem mint amikor meg kéne jönnie.
Azért köszönöm a válaszokat... mindenképp várnom kell.
Nekem az a furcsa, hogy eddig soha nem fájt a fejem mielött megjött volna, meg ennyi idővel elötte semmit sem éreztem, még hasfájást sem. Lehet csak a hormonjaim játszadoznak.
Azért köszönöm a válaszokat... mindenképp várnom kell.
Ti is vigyázzatok magatokra :)
Szia! Írd már meg hogy nálad mi lett az eredmény. Ugyanis én is hasonló helyzetben vagyok. 8.-án volt legutóbb (érthetetlen módon öt nappal hamarabb jött meg. még soha nem csinált ilyet)Nekem is kb 24-25.-e óta vannak nem megszokott tüneteim. Azóta szinte egyfolytában éhes vagyok, 4-5napja nagyon sűrűn kell pisilnem.És ma ébredés után nem sokkal enyhe hányingerem volt. Ezekből még soha egyik sem fordult elő . Tehát én is nagy érdeklődéssel várom hogy mi lesz:)
Sok sikert neked ( is:) )!
Szia' Megírom mindenképp :)
Bár szerintem ebből mensi lesz... van egy olyan érzésem...
Igaz nem volt tervben, de már kezdtem beleélni magam, hogy anyuka leszek...de lehet mégsem :(
Kívánom Neked, hogy pozitív teszted legyen!
Szép Napot!
Üdv.: Tina
Sajnos nem lesz bébi... :(
De remélem Neked igen :) Ha gondold, írd meg, hogy veled mi lett?! Addig is vigyázz magadra!
Nálam is menszesz lett:( Már vasárnap megjött, csak megírni sem volt kedvem.:( Bocs.
Viszont azt nem tudom, hogy az megszokott-e hogy menszi alatt szurkál a petefészek. Nekem még nem volt ilyen, de most szurkál.Leginkább a jobboldalon. Áh! Nem is érdekel.:( Annyiszor voltam már úgy, hogy "Na most! Ilyen tünetek még soha nem voltak." De mégis semmi.:(
Sajnálom :(
De biztos vagyok benne, hogy nemsokára összejön :) én drukkolok Neked! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!