Terhesség lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Március 1-én jött meg utoljára, tehát kb 3 hete késik. Pozitív tesztem nincs. De pár napja erősen húzódik a hasam, mikor fekszem, kinyújtózok. És ha felállok, késszerű fájdalom van a hüvelyemben. Ilyen az előző terhességeimnél is volt. De! Még szoptatok igaz csak esténként-10 hós a pici. Mit gondoltok?

2012. ápr. 16. 15:56
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, és megszakítással védekezünk. 3 tesztet csináltam, mindegyik negatív, bár volt amelyik akár pozitívnak is nézhető, de nagyon halványan, csak én látom. (Nem tervezünk több babát.)
2012. ápr. 16. 16:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Hát 3 hét késés után már erős 2csíknak kéne lenni a teszten.De én biztos elmennék dokihoz a helyedben,főleg ha nem akartok több babát.Esetleg a teszteket feltudnád tölteni?
2012. ápr. 16. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:
Dokihoz:)
2012. ápr. 16. 16:22
 4/7 A kérdező kommentje:

Á, felesleges lenne feltölteni, mert képen nem látszik sztem semmi!

A nem akarunk több babát csak egy megjegyzés volt, természetesen megtartjuk, ha várandós vagyok. (Csak azért írtam, mert nem gyúrunk rá, tehát nem az izgalomtól nem jön meg, vagy ilyesmi.)

2012. ápr. 16. 16:25
 5/7 A kérdező kommentje:

Most erre a hónapra haladékot adtam magamnak, ha hó végéig nem jön meg, akkor elmegyek dokihoz.

Volt már olyan, hogy valakinek ez a hüvelybe sugárzó szúró érzése volt, de mégse volt állapotos?

2012. ápr. 16. 16:27
 6/7 anonim ***** válasza:

Én is szoptattam még, aztán a kisfiam egyik napról a másikra elutasította a cicimet, pár napra rá jött a ciciszúrás, méhérzékenység, hüvelynyilalás... Én terhes vagyok. ;)

3 hetes késésnél már tényleg pozitívnak kéne lennie. VAGY! Az van ami nálam: meg kellett volna jönnie ápr. 1-én, de nem jött. Teszt negatív. Viszont tojásfehérjés nyálkám volt, ami a peteérés jele (nálam), úgyhogy vlsz. az egész ciklusom elcsúszott két héttel. Így én gyakorlatilag az (elmaradt) menszi idején estem teherbe, és rá két héttel lett pozitív a teszt.

Ha neked is mondjuk a szoptatás miatt nem pontosak a ciklusaid és később volt az ovulációd, akkor lehetsz terhes, legalábbis nálam pontosan ez van. Szóval sztem pár nap múlva azért tesztelj. ;)

2012. ápr. 16. 17:15
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, ha valaki esetleg figyelte a kérdést. Ma megjött, úgyhogy fellélegeztem. :) Köszönöm a válaszokat!
2012. ápr. 19. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!