Ti mit gondoltok arról ha egy 14 éves kis csaj terhes? Van ennek valami következménye?
Mit gondolnánk?
Ilyen sajnos mindig is volt és mindig is lesz, ha én lennék az anyja akkor mindenben mellé állnék, és segíteném, és tudatos anyukának formálnám aki tudja mi a felelöség de teret is adnék fiatalságának.
de remélehetöleg lányaimmal ilyen nem fog történni és minimum 20 évesek lesznek mire gyerekük lesz.
Milyen következményre gondolsz? Büntetőjogira? Idősebb az édesapa?
Nem tudom mit gondolnék, leginkább tragikusnak érezném, mind pszichés, mind fizikai felkészültség és jövőkép hiányában.
14 évesen nem kiscsaj valaki, hanem kislány! A kiscsajoknak minimum 8 osztályuk meg mellük van. ;)
Következménye? Hát a terhességnek legtöbb esetben egy kisbaba. amit nyílván vagy a lány, vagy a fiú szülei fognak felnevelni, esetleg egy örökbefogadó család, vagy egy nevelőintézet. A lány maga semmiképp. :(
Gondolj bele, mennyit fejlődik egy ember agya, teste, személyisége...4-től 14 éves koráig. Na, pont ennyit fog 14 és 24 között is! Én most pont 24 vagyok, és tudom milyen volt 14-nek lenni. És milyen jó, hogy csak 21 évesen szültem. És még az is korainak számít....
Én eléggé abortusz-ellenes vagyok (3. tervezett babámat várom), de ez egy olyan szitu, ahol elgondolkodnék az abortuszon. :8 Ismerni kéne a kürölményeket, h a nagyszülők h állnak a kérdéshez, tudják-e vállalni, hogy felnevelik, anyagilag bírják-e...stb.
Mérlegre kell tenni, hogy ennek az egy embernek a születésével hány ember élete megy tönkre, vagy változik meg esetleg rossz irányba.
De az is lehet, hogy a nagyszülők szívesen babáznának újra, ha már így esett, és tudják biztosítani a hátországot.
Ha az én lányom ennyi idősen terhes lenne,akkor ott valamit nagyon elrontottunk az apjával.
Egy 14 évesnek ne a sex legyen az első, de aki lefeküdt vele az sem normális.
Romokban lesz mind az anya,mind a gyereke élete!
(milyen esélyekkel indulnak a legtöbb esetben ezek a gyerekek! ? Elkeserítő)
Mindenki mondott valami igazságot..Igazatok van dolgokban..
Köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!