Hány mm-es volt a tüsző nálatok, ami már megrepedt, valamint ha nem reped meg de "megérett", akkor miből jövök rá, hogy nem repedt meg és milyen tüneteket okoz, mi lesz a következménye neki és mikor fogom érezni hogy nem repedt meg?
Bocsi a hosszú kérdésért! :)
Köszönöm a válaszokat!
Az enyem atlagban 22 szokott lenni, azt viszont, hogy megrepedt-e vagy sem csakis uh-al tudod meg. Egyes nok erzik a tuszorepedest, alhasi gorcsokkel, szurkalasok szerint jelentkeznek.
A "bent maradt" tuszo - egyes esetekben - tovabb novekszik es cisztava alakulhat, de legtobb nonel menstruacioval tavoszik a szervezetbol.
Ha rövid a luteális szakasz, akkor azt jelenti, hogy nem repedt meg?
Nem tartok itt eddig szerencsére, csak kérdezem.
Az érett tüsző átlag mérete 20mm. Vannak a tüszőrepedésnek tünetei(én pl semmit nem szoktam érezni), de lehet petefészek fájdalom vagy szurkálás, tojáfehérjés folyás, de ovu tesztel vagy pg mikroszkóppal vagy hőmérőzéssel nyomon lehet követni az érését, a legbiztosabb ha uh-n nézik.
Ha nem reped meg akkor ciszta lehet belőle, azt nem tudom lehet-e érzeni. Ennek elkerülésér adják a repesztő szurit.
16:15-os
Igen, valoszinu, hogy a tuszo alakul at minden honapban cisztava. Ezt kezelessel el lehet kerulni. Ha tudod, hogy cisztad van, akkor a dokid is tisztaban kene legyen ezzel es kezelnie kene. Helyedben megkerdeznek egy masodik velemenyt is.
Sajnos az ovulacios tesztek, mikroszkopo es mas egyeb hazi praktikak nem tudjak kimutatni a tuszo kiszabadulasat a petefeszekbol, ezt csakis uh segitsegevel lehet nyomon kovetni.
Ha rövid a luteális szakasz, akkor az jelentheti azt, hogy nem repedt meg a tüsző? Tehát meg van emelkedve a hő, csak nem sokáig...
Ez csak egy kérdés, egyenlőre nem áll fent ez a veszély, csak félek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!