Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek terhes vagy ez mitől van?

Lehetek terhes vagy ez mitől van?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Viszonylag rendszeres 31-33 napos a ciklusom.febr. 10én jött meg utoljára a menszeszem, ahogy kimaradt márciusban csináltam tesztet és negítiv lett, rá pár napra jelentkezett nálam erős folyás, viszketés, hüvelygombám lett, amire orvos adott gyógyszert, azt mondta a stressztől is késhet. Nem is aggódtam. De áprilisban sem jött meg és utána elkezdtek más tünetek is jelentkezni: fejfájás, erősen 1 hétig folyamatosan, fáradékonyság, édeség iránti fokozott vágy, hasfájás napokig állandóan puffadás, székrekedés majd ezek elmúltak, és mostanában észre vettem h elkezdett nőni a mellem és fáradékonyabb vagyok. Munkahelyi változásaim vannak és csak a stressznek tulajdonitottam be, de észrevettem hogy híztam is kb 1-1,5kgot főleg hasra, és derékra, és érdekesen kemény a hasam.A párommal nem különösebben terveztünk még gyereket, de ha így alakulna nem lenne baj, örülnénk neki, így megszakításos módszerrel és naptármódszerrel védekeztünk. Lehetek terhes vagy ez vmi betegség?25L

2012. ápr. 16. 14:47
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem valami más lesz a dologban!

De azóta csináltál másik tesztet?

2012. ápr. 16. 14:51
 2/13 anonim ***** válasza:
Csinálj mindenképp tesztet. És ha mégis negatív akkor doki,mert valami miatt csak késik, de ha pozi akkor is doki:)
2012. ápr. 16. 14:53
 3/13 A kérdező kommentje:
Nem, mert a doki szerint csak idegesség miatt nem jött meg. És úgy voltam vele lehet tényleg csak azért késik. De már kezd nyugtalanítani.:/
2012. ápr. 16. 14:53
 4/13 A kérdező kommentje:
Én is így gondolom h csinálok még 1 tesztet. Mert am. olyan érzésem van mintha terhes lennék.
2012. ápr. 16. 14:55
 5/13 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Ennyi idő távlatában most azonnal csinálhatsz tesztet,ha babóca, azt már mutatnia kell!
2012. ápr. 16. 14:56
 6/13 anonim ***** válasza:
Szerintem is csinálj egy tesztet. Attól hogy a doki nem látott akkor még semmit, simán lehet baba a dologban.
2012. ápr. 16. 14:56
 7/13 anonim ***** válasza:
Amiket leírtál PCO és pajzsmirigy probléma is okozhatja. Egy endokrinológust érdemes lenne felkeresni!
2012. ápr. 16. 15:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Csinálok,kicsit félek.remélem nincs baj.(Méhenkívüli terhesség vagy ilyesmi)
2012. ápr. 16. 15:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Majd írd meg mi lett a teszt eredménye.
2012. ápr. 16. 15:05
 10/13 anonim ***** válasza:
Lehetsz terhes...csinálj tesztet mindenképp!!!
2012. ápr. 16. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!