Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vajon lehetek terhes? Többi lent

Vajon lehetek terhes? Többi lent

Figyelt kérdés
A párommal márc. 24-én voltunk együtt. Az elején gumi nélkül szeretkeztünk majd gumival. Gumiba élvezet el!! Másnapra meg is jött a menstruációm amikor kellett volna. Most ápr. 24-én kell megint megbetegednem. A leírtak alapján nem létezik, hogy terhes lennék, de több mint egy hete minden félórában pisilni járok és ez már tisztára megőrjít. Nem hiszem, hogy megfázás, ennyi ideig?Szerintetek?
2012. ápr. 16. 12:35
 1/1 anonim válasza:

szerintem nem vagy terhes , inkább felfázás ez amiröl irtál

, a felfázás tarthat sokkal többet mint egy hetet. keresd a googleban a felfázasról szóló cikkeket meg a tüneteket de én kizárnám a terhességet ebben az esetben

2012. ápr. 16. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!