Terhes lehetek?
mi 5 évig így védekeztünk és soha nem volt "gond". amikor fejben eldöntöttük na jöhet, akkor jött is.
nyilván benne lehet a pakliban, de én úgy gondolom most inkább az antib. okozza, de én is azt javaslom a biztonság kedvéért pár nap késés után azért tesztelj egyet!:)
majd írd meg!;)
Párom az exével 7 évig csak megszakítással védekezett, és nem lett baba, de aztán nálunk is egyből jött, ikor akartuk, és az exnél is az új párjával, szóval nem vlt velük baj. Barátaink is csak így védekeztek 8 év házasság alatt, aztán mikor babát akartak 6. hónapban sikerült.
Szóval tényleg nem ez a tuti módszer, de azért ez is egyfajtája. De ahol nagyon nem kéne a baba, és neadjISten elvetetnék, ott mindenképp védekezni kell máshogy! Én cukorbeteg vagyok, tudtam, h nem csúszhat be, ezért gyógyszert szedtem...
sztem nem jelentkeznek a tünetek mindig ugyanúgy örökké. van hogy hosszú évekig minden ugyanolyan, de a női test és a tünetek is változnak az idők során. azért mert egy tünet hiányzik még nem biztos hogy terhes vagy. ne aggódj!:)
vagy örülnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!