Terhes lehetek?

Figyelt kérdés
2hete voltunk egyutt a parommal (megszakitassal vedekeztunk), utana egesz heten nagyon lazas voltam, eros antibiotikumot szedtem.3 napja kellett volna megkapnom de a szokasos tuneteim nem is jelentkeztek eddig ( mellfajas, kiutesek). Késhet a betegsegtol vagy kimaradhat? Vagy terhes is lehetek? Mit gondoltok?

2012. ápr. 14. 22:25
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
azt gondolom, hogy a megszakítás nem egy védekezés, egyébként késhet a betegséged miatt, de ugyanakkor lehetsz terhes.
2012. ápr. 14. 22:34
 2/10 anonim ***** válasza:
Több mint valószínű hogy az erős antibiotikum bezavart, nálam pont ez volt 2 hónapja, mütőttek és antibiotikumot kaptam és jó 2 hetet késett a menszim. De attól még a terhesség sem kizárt.
2012. ápr. 14. 22:59
 3/10 A kérdező kommentje:
tisztaban vagyok vele h a megszakitas nem vedekezes, de mar negyon sokszor csinaltuk igy.es meghozze nem is elvezett el,par masodpercig csinaltuk gumi nelkul csak...
2012. ápr. 14. 23:13
 4/10 anonim ***** válasza:
A megszakítás nem védekezés, tehát bármikor lehet baba, ha nem most akkor akár az elkövetkező hónapban...amúgy a betegséged miatt is késhet.tesztelj vagy menj dokihoz.
2012. ápr. 15. 09:41
 5/10 anonim ***** válasza:

mi 5 évig így védekeztünk és soha nem volt "gond". amikor fejben eldöntöttük na jöhet, akkor jött is.

nyilván benne lehet a pakliban, de én úgy gondolom most inkább az antib. okozza, de én is azt javaslom a biztonság kedvéért pár nap késés után azért tesztelj egyet!:)

majd írd meg!;)

2012. ápr. 15. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:

Párom az exével 7 évig csak megszakítással védekezett, és nem lett baba, de aztán nálunk is egyből jött, ikor akartuk, és az exnél is az új párjával, szóval nem vlt velük baj. Barátaink is csak így védekeztek 8 év házasság alatt, aztán mikor babát akartak 6. hónapban sikerült.

Szóval tényleg nem ez a tuti módszer, de azért ez is egyfajtája. De ahol nagyon nem kéne a baba, és neadjISten elvetetnék, ott mindenképp védekezni kell máshogy! Én cukorbeteg vagyok, tudtam, h nem csúszhat be, ezért gyógyszert szedtem...

2012. ápr. 15. 10:54
 7/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, majd megirom, hogy mi a helyzet.engem csak az aggaszt leginkabb, hogy nincsenek semilyen tuneteim.
2012. ápr. 15. 11:51
 8/10 A kérdező kommentje:
ma ugyanolyan barnas pirosas verzesem volt mint menzi elott es a hasam is fajdogal.de a menzi elotti tuneteim (mellfajas) nem jelentkeztek.szerintetek megkapom?
2012. ápr. 15. 20:15
 9/10 anonim ***** válasza:

sztem nem jelentkeznek a tünetek mindig ugyanúgy örökké. van hogy hosszú évekig minden ugyanolyan, de a női test és a tünetek is változnak az idők során. azért mert egy tünet hiányzik még nem biztos hogy terhes vagy. ne aggódj!:)

vagy örülnél?

2012. ápr. 15. 20:27
 10/10 A kérdező kommentje:
ertem.hat nem is tudom oruljek e vagy ne ha az vagyok.termeszetesen szeretnek gyereket de meg ugy gondolom tul korai lenne.az a lenyeg h nem terveztuk egyaltalan.
2012. ápr. 15. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!