Mennyi esélye van annak hogy terhes lehetek?
A minden napi együttlét rontja a teherbeesés esélyeit!Felhígulnak a katonák és nem jutnak el a petesejtig,sőt szinte semeddig!
Én nagyon ellene vagy az időzített szexnek,de mi is megpróbáltunk 2 naponta együtt lenni peteérés környékén!
Amúgy még van szex addig mindig esélyes a baba!:)
Sok sikert kívánok és mielőbbi zebrásodást!:)
Nekem is volt missed ab-om, aggódtunk is utána, hogy vajon lehetek-e terhes. Mi nem számolgattunk, és nem is voltunk együtt minden nap, csak kb. heti 2x. Mégis teherbe estem, és már meg is született a kislányunk. :)
Nekünk viszont azt tanácsolták, hogy a missed ab után mn. fél évig várjunk, mielőtt újra próbálkozunk. Mi ki is vártuk ezt az időszakot (még többet is), úgy voltunk vele, hogy nem érdemes kockáztatni. Szóval szerintem érdemes kivárni, így nekünk sikerült. :)
Kedves Utolsó!
Ez a valaki Czeizel Endre is többek közt!
És azért írtam le mert ez is egy lehetőség!
Mint pl egyik napi kérdés hogy a kávé rontja a petesejt érését(vagy valami ilyesmi volt)....na 5 válaszból csak jött egy ahol mégis csak a kávé volt a baj!Nem mellesleg nem egy nőnél számított már hogy hány naponta van együtt!Mint írtam is én után ezt a "túltervezett gyerekcsinálást" de próba szerencse...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!